Oynamışsınız üzgünüm.
GTA 4'ü fotoğrafta işaretlemiş.
Oynamışsınız üzgünüm.
Call of Duty Modern Warfare serisini oynamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Mw, MW2, MW3 bu üçlemeyi mutlaka bitirin. Bunların hikayesi unutulmaz çünkü.
Konudan çok sapmadan kısacık bir soru sorayım, MW3'e dublaj yapmışlardı sanırım ama sıkıntılıydı ses bir geliyordu bir gelmiyordu. Türkçe altyazılı bir şekilde çıkardılar mı ya da dublajdaki sorunları düzelttiler mi?
Witcher 2 kesinlikle öneririm. Witcher 2'yi oynadıktan sonra tekrardan Witcher 3'e başla.
Dostum kesinlikle bu tür savaş oyunlarında Türkçe dublaj kullanmanı önermem. Nedenini merak ediyorsan dublajı yapan arkadaşlar pek etkili yapamıyor (bana göre tabii)
Listeye bakmadan yanlışlıkla mı söylüyorsunuz yoksa inadına mı yapıyorsunuz bunu? Adam oyunu sevmemiş.
Bende kullanmak istemiyorum sadece piyasada MW3'ün tek türkçeleştirilmiş halinin dublaj olarak bulunmasından dolayı sormuştum, cevabınız için teşekkürler.
Arkadaşlar sizden oyun önerisi istiyorum. İlk önce sevip sevmediğim oyunları göstereyim.
Tik: Sevdiğim.
Düz çizgi: Ne sevdim, ne sevmedim.
Çarpı: Kesinlikle beğenmedim.
Hiçbir şey yoksa o oyunu oynamadım demektir.
Eki Görüntüle 634078
Şimdi de istediğim şeyleri yazayım.
Hikaye: Hikayeli oyunları çok seviyorum. Hikayesi illa muhteşem olmak zorunda değil. Yani vurucu olursa iyi olur.
Aksiyon: Oyunun vuruş hissiyatı falan güzel olsun yani. Aksiyona da bayılıyorum.
Bulmaca: Bulmacalardan nefret ederim. Yani çok basit şeyler olabilir ama cidden hiç sevmiyorum. Boşa zaman kaybı. Sırf bu yüzden Hellblade'i bıraktım o kadar sıkıldım ki. Aldığım bua pişman oldum.
FPS: İlla FPS olsun demiyorum ama olabilir.
Bağımsız oyun (indie): Katana Zero gibi olursa güzel olur. Undertale sevmedim. Dead Cells Başta sevmiştim ama sonradan pek sevemedim. Katana Zero gibi olursa iyi olur.
Sevdiğim Oyunlar: Assassin's Creed Odyssey, Grand Theft Auto V, Katan Zero, Mafia II, Mafia III, Max Payne 3, Sleeping Dogs, Watch Dogs 2, Yakuza 0 Bu oyunlara benzer olursa güzel olur.
Bu oyunlara benzer oyunlar olabilir.
Sevmediğim Oyunlar: Hellblade: Senua's Sacrifice, Hollow Knight, Undertale, Witcher, Witcher 2
Bu oyunlar gibi olmasın lütfen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.