Oyun önerisi

Adamsın 😍 oradan Batman Arkham Knight'e geç 😎

Gayet güzele benziyor teşekkür ederim.

İçin de ufak bir araba sevgisi var ise. Forza Horizon 4. aşık olursun, çıldırırsın.

Gamepass alırsam onu da oynayacağım demosunu deneyimlemiştim gerçekten çok güzel bir oyun araba oyunlarının bu kadar keyif vereceğini düşünmezdim :D.

Gamepass alırsam onu da oynayacağım demosunu deneyimlemiştim gerçekten çok güzel bir oyun araba oyunlarının bu kadar keyif vereceğini düşünmezdim :D.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunu izle. Kendini mağaza'da FH4 indirir iken buluyorsun😎

Araba oyununda sağ taraftaki koltuk boş. Haberin olsun lazım olur :D

Hocam AC Odyssey önerebilirim. Hikaye açık dünya oyunudur ve RPG ögeler içerir. Oynanış olarak çok hızlı mı sayılmaz ama RDR2'ye oranla baya hızlı. Hikayesi de uzun soluklu, kolaylıkla bitmez.

Hocam AC Odyssey önerebilirim. Hikaye açık dünya oyunudur ve RPG ögeler içerir. Oynanış olarak çok hızlı mı sayılmaz ama RDR2'ye oranla bayağı hızlı. Hikayesi de uzun soluklu, kolaylıkla bitmez.

Hocam onu biliyorum ama Valhalla çıkmışken eski oyuna bakmak tuhaf geldi. Üstelik indirimde 20TL'ye alma fırsatını kaçırınca üzüldüm biraz :D.

Hocam onu biliyorum ama Valhalla çıkmışken eski oyuna bakmak tuhaf geldi. Üstelik indirimde 20TL'ye alma fırsatını kaçırınca üzüldüm biraz :D.
Hocam önce en iyi oyunu oynarsanız oyunsuz kalırsınız. Bana kalırsa sakın öyle bir hata yapmayın. Odyssey gerçekten güzel bir oyun ve onu oynadıktan sonra Valhalla oynayabilirsiniz ileride. Fiyat konusunda haklısınız belki 20 TL'ye almak varken yüksek fiyatlar vermek insana kötü hissettirebilir. İndirim kovalamayı deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı