Oyun önerisi

Assions

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Söylediğim Tarzda Oyun Önerisi isimli konuma hoşgeldiniz!
———-
PROFİL: https://steamcommunity.com/profiles/76561199022328199/ (var olan oyunları önermeyin) (isteyen ark ekleyebilir)
———-
Forza Hırizon tarzında rdr tarzında gta tarzında Spiderman tarzında ne bileyim oyun önerilerinizi bekliyorum.

Sepetimdekileri indirim gelince alacağım.

Dosya Ekleri

• 02AFE509-CF1B-468A-A66C-FC93C2D3ADB0.png
    02AFE509-CF1B-468A-A66C-FC93C2D3ADB0.png
    201,6 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
O fiyata bu oyunlar bana fazla pahalı geldi. Özellikle GTA 4 100 TL vermek gerçekten tuhaf olur, hem optimizasyon sıkıntısı var. Gene de sen bilirsin sadece öneriyorum. GTA 4'ü çıkartıp başka bir oyun almanı öneririm. Mesela, mis gibi bunlardan 2 tanesini alabilirsin. 1 oyun mu yoksa 2 oyun mu? Sen karar ver.

Umarım seversin:

LİS sevmiyorsan:

TWD ve The Wolf Among Us sevmiyorsan:

Oyunları almayıp, indirime girmelerini beklersen o fiyata daha çok oyun alırsın.

Dying Light, Batman, Just cause oyunlarına bakabilirsin.
Çok kişi önerdi fakat bana uymuyor

O fiyata bu oyunlar bana fazla pahalı geldi. Özellikle GTA 4 100 TL vermek gerçekten tuhaf olur, hem optimizasyon sıkıntısı var. Gene de sen bilirsin sadece öneriyorum. GTA 4'ü çıkartıp başka bir oyun almanı öneririm. Mesela, mis gibi bunlardan 2 tanesini alabilirsin. 1 oyun mu yoksa 2 oyun mu? Sen karar ver.

Umarım seversin:

LİS sevmiyorsan:

TWD ve The Wolf Among Us sevmiyorsan:

Oyunları almayıp, indirime girmelerini beklersen o fiyata daha çok oyun alırsın.
Bakmıştım. Bana göre değiller

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı