Oyun önerisi

Anlıyorum, umarım en kısa sürede alırsınız. 🙏

Battlefield 3 hep 50 TL'ye düşüyor. %90 indirimi bir daha zor bulursunuz. Oynamak istiyorsanız kesinlikle alın. Ben de aldım. GTA 4'ü de alabilirsin güzel oyun fakat optimizasyonu çok sıkıntılı, oyun bozukmuş gibi hissettiriyor bütçe kısıtlıysa tavsiye etmiyorum. GTA 4 yerine Titanfall 2 de alabilirsiniz, %90 indirim ile 20 TL

1 GB 256 bit 9800GT 6 GB RAM Core 2 Quad işlemci var Battlefield 3 kaldırır mı eğer kaldırırsa bir denemek isterim

Öyleyse GTA 4 oynarken bilgisayarınız sömürge altındaki Çin halkına benzer bir işkence çekecektir. Eğer bilgisayarınızın pos makinesine dönüşmesini istiyorsanız alabilirsiniz. Bu arada Battlefield 3'ü düşük ayarlarda rahat oynarsınız diye tahmin ediyorum. Sonra yeni PC alıp oynarım demiyorsanız Titanfall 2'yi de almayın oynatmaz.

Son düzenleme:
Battlefield 3 hep 50 TL'ye düşüyor. %90 indirimi bir daha zor bulursunuz. Oynamak istiyorsanız kesinlikle alın. Ben de aldım. GTA 4'ü de alabilirsin güzel oyun fakat optimizasyonu çok sıkıntılı, oyun bozukmuş gibi hissettiriyor bütçe kısıtlıysa tavsiye etmiyorum. GTA 4 yerine Titanfall 2 de alabilirsiniz, %90 indirim ile 20 TL

Öyleyse GTA 4 oynarken bilgisayarınız sömürge altındaki Çin halkına benzer bir işkence çekecektir. Eğer bilgisayarınızın pos makinesine dönüşmesini istiyorsanız alabilirsiniz. Bu arada Battlefield 3'ü düşük ayarlarda rahat oynarsınız diye tahmin ediyorum. Sonra yeni PC alıp oynarım demiyorsanız Titanfall 2'yi de almayın oynatmaz.

Hocam yani çok mu ısınıyor sistem diyorsunuz?

Battlefield 3 hep 50 TL'ye düşüyor. %90 indirimi bir daha zor bulursunuz. Oynamak istiyorsanız kesinlikle alın. Ben de aldım. GTA 4'ü de alabilirsin güzel oyun fakat optimizasyonu çok sıkıntılı, oyun bozukmuş gibi hissettiriyor bütçe kısıtlıysa tavsiye etmiyorum. GTA 4 yerine Titanfall 2 de alabilirsiniz, %90 indirim ile 20 TL.

Maximum ayarlarda 45 - 50 FPS arası alıyorum bende anlamadım ama neyse Battlefield 3'te denerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı