O sistemle 25-30 FPS RDR2 oynayabilirsin. Oyun zaten hantal olduğu için zevk veriyor. 60 saatini falan alır oyunu bitirmesi. RDR2 bitince gidip God of War oynayabilirsin. Onu da kaldırması gerekiyor benim kartla hemen hemen eşdeğer çünkü senin kartın. Ben Uncharted deneyeceğim bakalım kaldırırsa buraya yazarım onu da oynayabilirsin. Ama sanmıyorum kaldıracağını.
İyi de, nasıl oynandığını anlayıp oyunun dünyasına girmeden oyundan keyif alamazsınız ki. Nasıl oynayacağınızı şu an bilmiyorsanız, birkaç Youtube videosu izleyebilirsiniz. Ama, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız güzel oyundur.
Uzun zamandır ranklı oyunlar oynuyorum. Mental olarak artık yorulduğum için biraz kafa dinlemek istiyorum. Ya grind yapılan ya da kafa rahatlatıcı güzel oyun arıyorum. Sistemime göre ne önerirsiniz dostlar.
İyi de, nasıl oynandığını anlayıp oyunun dünyasına girmeden oyundan keyif alamazsınız ki. Nasıl oynayacağınızı şu an bilmiyorsanız, birkaç Youtube videosu izleyebilirsiniz. Ama, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız güzel oyundur.
İyi de, nasıl oynandığını anlayıp oyunun dünyasına girmeden oyundan keyif alamazsınız ki. Nasıl oynayacağınızı şu an bilmiyorsanız, birkaç YouTube videosu izleyebilirsiniz. Ama, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız güzel oyundur.