Oyun önerisi

O sistemle 25-30 FPS RDR2 oynayabilirsin. Oyun zaten hantal olduğu için zevk veriyor. 60 saatini falan alır oyunu bitirmesi. RDR2 bitince gidip God of War oynayabilirsin. Onu da kaldırması gerekiyor benim kartla hemen hemen eşdeğer çünkü senin kartın. Ben Uncharted deneyeceğim bakalım kaldırırsa buraya yazarım onu da oynayabilirsin. Ama sanmıyorum kaldıracağını.

stardew walleyim var ama pek oynamadım bilmiyoırum nasıl bi oyun oludugunu
İyi de, nasıl oynandığını anlayıp oyunun dünyasına girmeden oyundan keyif alamazsınız ki. :) Nasıl oynayacağınızı şu an bilmiyorsanız, birkaç Youtube videosu izleyebilirsiniz. Ama, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız güzel oyundur.

Grand Theft Auto IV.
Cities: Skylines.
Portal 2
Euro Truck Simulator 2

Uzun zamandır ranklı oyunlar oynuyorum. Mental olarak artık yorulduğum için biraz kafa dinlemek istiyorum. Ya grind yapılan ya da kafa rahatlatıcı güzel oyun arıyorum. Sistemime göre ne önerirsiniz dostlar.

İyi de, nasıl oynandığını anlayıp oyunun dünyasına girmeden oyundan keyif alamazsınız ki. :) Nasıl oynayacağınızı şu an bilmiyorsanız, birkaç Youtube videosu izleyebilirsiniz. Ama, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız güzel oyundur.
doğru söylüyorsun aslında ya arkadaşım falan yokda yinede keyif alırmıyım

dostum rdr 2 v.s elimde yok fakat olsa bile benim işlemcim gerçekten kötü ve rdr için en az 6 gb ekran kartı istiyor diyr biliyorum

İyi de, nasıl oynandığını anlayıp oyunun dünyasına girmeden oyundan keyif alamazsınız ki. :) Nasıl oynayacağınızı şu an bilmiyorsanız, birkaç YouTube videosu izleyebilirsiniz. Ama, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız güzel oyundur.

Stardew Valley'e başlıyorum şimdi geri bildirimlerimi yazarım, teşekkürler :)

Son düzenleme:
doğru söylüyorsun aslında ya arkadaşım falan yokda yinede keyif alırmıyım

Stardew Valley'e başlıyorum şimdi geri bildirimlerimi yazarım, teşekkürler :)
İyi. Hayırlı olsun. Bakalım sevecek misiniz... Bence güzeldi ama başkasının beğenmemesini de normal karşılarım. İyi oyunlar dilerim.

Doom Eternal kaldırabilir belki. Benim GTX 1050 Tİ ekran kartı olan tanıdık Doom Eternal oynayabiliyordu. Tabii gidip grafik ayarlarını Ultra Nightmare yaparsan oynayamazsın :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı