Oyun önerisi

EnesAKMAN1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar küçükken hep oyun bilgisayarım olsun isterdim ne oyunlar oynarım derdim şimdi oyun bilgisayarı dizdim oyun hevesim kalmadı. Bana güzelinden birkaç oyun önerir misiniz? Hikayeli hikayesiz fark etmiyor, oyun oynamak istiyorum sadece.

1726231167459.png

Asasin creed ve cod serisini bitirdiniz mi? bide farcry?
Cod serisini bitirdim. Assaisin cred hiç denemedim bütçem oldukça oyunları tek tek toplayıp oynayacaktım. Farcry'a da sahibim ama oynamayı hiç denemedim.

Oynayıp bitirdiğiniz oyunları da yazsaydınız keşke. Tank savaşlarına ilginiz varsa WarThunder öneririm. Şu sıralar onu oynuyorum.
Bitirdiğim oyunlar sınırlı. Bitirmeli oyunlar pek oynamadım. Genelde simülasyon tarzı oyunlar oynuyordum.

Cod serisini bitirdim. Assaisin cred hiç denemedim bütçem oldukça oyunları tek tek toplayıp oynayacaktım. Farcry'a da sahibim ama oynamayı hiç denemedim.

Bitirdiğim oyunlar sınırlı. Bitirmeli oyunlar pek oynamadım. Genelde simülasyon tarzı oyunlar oynuyordum.
Eski sistemim hikayeli oyunları çok kaldırmıyordu. Spiderman tarzı oyunları God of war'ı falan bitirdim ama.

Arkadaşlar küçükken hep oyun bilgisayarım olsun isterdim ne oyunlar oynarım derdim şimdi oyun bilgisayarı dizdim oyun hevesim kalmadı. Bana güzelinden birkaç oyun önerir misiniz? Hikayeli hikayesiz fark etmiyor, oyun oynamak istiyorum sadece.

Eki Görüntüle 2309461
Dead Cells deneyebilirsin. Alışınca ister istemen kendini içine çekiyor.

Eki Görüntüle 2309461

RDR2'den başlayın bence hikaye oyunlarına. RDR2 oynadıysanız Witcher 3 de öneririm.

RDR2'den başlayın bence hikaye oyunlarına. RDR2 oynadıysanız Witcher 3 de öneririm.
Witcher 3ü az önce indirmeye koysam mı diye düşündüm. RDR2 de korsan şekilde indirdim. Bir şekilde satın almak rasgelmedi şu oyunu.

RDR2 The Last of Us Detroit Become Human metro serisi unchertad 4 kayıp miras.
RDR2, TLOU'yu korsan şekilde diskimde duruyor. Setup'u açmak için oyun oynama hevesimin gelmesini bekliyorum. Diğer bahsettiğiniz oyunlarda steam kütüphanemde çürüyor :(. Bugün RDR2yi setuptan çıkaracağım. Hatta şu an yapacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı