Oyun önerisi

Ahahah atmosferik hissetmek için mi? Bunu not alacağım böyle farklı bir öneri yapan adamı ben dinlerim abi.

Bahsettiğin sitedeyim. Bu linkleri tek tek mi indireceğim? Bu gözüme çok fena ırgatlık gibi geldi.
Eki Görüntüle 2309493

1726236376548.png

Download Mirrors'da magnet ve Torrent file olur. uTorrent falan yüklüyse Magnet'e tıklayın direkt istemciniz açılır.

Bu şekilde oyunlardan keyif almadığım dönemler olduğunda seri oyunlara, salt hikayesi olanlara yöneliyorum ben. Geçenlerde mafia serisine tekrardan başlayıp bitirdim. (3'ü oynamana gerek yok). Onun dışında RDR2 indirdiğini yazmışsın zaten kesinlikle aradığın keyfi bulacaksın, bir göreve gidiyorken çevredeki olaylar sana yepyeni bir olay sunuyor. Oyunun inanılmaz derecede yaşayan bir dünyası var. AC serisinde ise origin/odyssey/valhalla yı oynamanı öneririm.

Bu şekilde oyunlardan keyif almadığım dönemler olduğunda seri oyunlara, salt hikayesi olanlara yöneliyorum ben. Geçenlerde mafia serisine tekrardan başlayıp bitirdim. (3'ü oynamana gerek yok). Onun dışında RDR2 indirdiğini yazmışsın zaten kesinlikle aradığın keyfi bulacaksın, bir göreve gidiyorken çevredeki olaylar sana yepyeni bir olay sunuyor. Oyunun inanılmaz derecede yaşayan bir dünyası var. AC serisinde ise origin/odyssey/valhalla yı oynamanı öneririm.
RDR2 yi indirdim ama acilen TR yama bulmam lazım bazı kelimeler bana çok uzak kalıyor. Şu an tekrardan spider-man oyununu indirdim aşırı keyifle oynuyorum ama mafia serisine de diğer hafta başlarım artık.

Arkadaşlar küçükken hep oyun bilgisayarım olsun isterdim ne oyunlar oynarım derdim şimdi oyun bilgisayarı dizdim oyun hevesim kalmadı. Bana güzelinden birkaç oyun önerir misiniz? Hikayeli hikayesiz fark etmiyor, oyun oynamak istiyorum sadece.

Eki Görüntüle 2309461

Rust, FiveM, project zombi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı