Oyun önerisi

Selam Technopat ailesi, bu yıl epey bi' oyun bitirdim ve birkaç oyun denedim. Beni cezbetmedi, kurtarın beni bu durumdan, oyun önerir misiniz?

Detroit, RDR2, Mafia serisi, Tomb Raider serisi, Hades, lis serisi, Control, Alan Wake serisi, Jedi Fallen Order, metro serisi, A Way Out, Dishonored serisi, Spider-Man 2 (bunlar oynadıklarım).

GoW, Batman Arkham Asylum, AC serisi. (bunlar da başladığım ama beni cezbetmeyen seriler)

Dead Cells, BioShock serisi, CoD ops serisi. (bunlar da başlamaya düşündüklerim)
Olur da bunları da bitirirsem diye başka bir öneriniz var mı?

Elden Ring + Shadow of the erdtree DLC'si müthiş bir şey.

CoD ops 1-2 kesin oyna.

Batman serisi kesin bitir derim asylum da beni sarmamıştı ama City, Origins, hatta Knight bayağı güzel oyunlardı kesin oynamalısın

AC Ezio üçlemesi oynanır ama çok eskidiler ama illaki oynamak istiyorsan oynanır tabii çok güzel üçlüdür onun dışında şiddetle Black Flag çok öneririm

Eğer Yunan mitolojilerini seviyorsan GoW serisini baştan sona kadar oyna o kadar güzel oyunlar

BioShock infinite oyna çok güzel oyundur.

Ek olarak Crysis serisi.

Eyvallah kral adamsın Black Flag başlamıştım çok eskiden çok sarmamıştı ama dikkate alacağımç

Üzdün ama reis. MC dışında önerim Uncharted'ya da The Last of Us falan olurdu herhalde.

Çok pahalı oyunlar hocam ama sağ olasın

Soulslike seviyorsan değer sevmiyorsan değmez yarım saatte oyunu direk iade edersiniz hocam.

Fromsoftware'in daha evvel hiç bir oyununu denemedim ancak denemeyi düşünüyorum.

CoD ops 1-2 kesin oyna.

Batman serisi kesin bitir derim asylum da beni sarmamıştı ama City, Origins, hatta Knight bayağı güzel oyunlardı kesin oynamalısın

AC Ezio üçlemesi oynanır ama çok eskidiler ama illaki oynamak istiyorsan oynanır tabii çok güzel üçlüdür onun dışında şiddetle Black Flag çok öneririm

Eğer Yunan mitolojilerini seviyorsan GoW serisini baştan sona kadar oyna o kadar güzel oyunlar

Ek olarak Crysis serisi.
Bu arada asylumu atlarsam bir şeyler kaçırır mıyım? Atlamamı önerir misiniz?

CoD ops 1-2 kesin oyna.

Ek olarak Crysis serisi.
Hocam görmediniz galiba asylumu atlarsam sıkıntı çeker miyim? Atlamalı mıyım?

Son düzenleme:
FromSoftware'in daha evvel hiçbir oyununu denemedim ancak denemeyi düşünüyorum.

Bu arada asylumu atlarsam bir şeyler kaçırır mıyım? Atlamamı önerir misiniz?

Hocam görmediniz galiba asylumu atlarsam sıkıntı çeker miyim? Atlamalı mıyım?

Ben atladım hikayesini dinledim geçtim ve sıkıntı yaşamadım hocam gayet eğlenceliydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı