Oyun önerisi

CemErsever

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 gb 3600 mhz
SSD veya HDD modeli
1 tb samsung
Ekran kartı
Rx 6600 xt
Anakart
a 520
İşlemci
R 5 5600
Selamlar, Ghost of Tsushima oynadım, hayatımda hiçbir oyunu bu kadar severek oynamadım. İnanılmaz bir oyun. Sekiro'ya baktım, bir tık Souls-like olduğu için kararsız kaldım. Rise of the Ronin'de grafikleri biraz düşük gibi geldi. Hazır indirimdeyken Cyberpunk aldım, indirdim, hiç sarmadı. RDR2 veya Witcher 3 gibi oyunları oynamadım. Var mı sizin oyun tavsiyeniz? Yoksa Sekiro, RDR2, Witcher gibi oyunlar oynanır elbet ama sarar mı? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba RDR2 oynayabilirsiniz 3 kere oynadım bitirdim. Kessinlikle çok keyifli bir oyun fakat biraz uzun sürüyor oynaması çok fazla at sürme var sıkılmam diyorsanız. Kessinlikle oynayabilirsiniz.

Selamlar, Ghost of Tsushima oynadım, hayatımda hiçbir oyunu bu kadar severek oynamadım. İnanılmaz bir oyun. Sekiro'ya baktım, bir tık souls-like olduğu için kararsız kaldım. Rise Of The Ronin'de grafikleri biraz düşük gibi geldi. Hazır indirimdeyken Cyberpunk aldım, indirdim, hiç sarmadı. RDR2 veya Witcher 3 gibi oyunları oynamadım. Var mı sizin oyun tavsiyeniz? Yoksa Sekiro, RDR2, Witcher gibi oyunlar oynanır elbet ama sarar mı? Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Detroit Become Human, GoW (2018), GoW Ragnarok.

Önerceğim oyun türü biraz farklı ama Satisfactory öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı