Oyun önerisi

Merhabalar. Halihazırda Elden Ring oynuyorum. Maliketh ve Malenia'ya geldiğim için oyun biraz bünyeye ağır gelmeye başladı anlayacağınız üzere. Hikaye oyunu öneriniz varsa bekliyorum. Witcher 3, RDR2, Mafia, Senua's Saga Hellblade gibi oyunları bitirdim. Önereceğiniz oyunlardan beklentim birazcık da olsa karakter ve karakter ilişkilerini iyi işleyip sürükleyici olması. Teşekkürler.

Eski gelmezse COD: Modern Warfare 1-2-3 serisini oynamanızı şiddetle tavsiye ederim. Karakterleri ve hikayesi gayet tatmin ediciydi.

Çok hitap etmiyor bana hocam ve grafik konusuna biraz önem veren birisiyim.

Detroit Become Human mükemmel oyun hocam. Keşke unutsam da tekrar oynasam diyeceğiniz bir oyun.

Merhabalar. Halihazırda Elden Ring oynuyorum. Maliketh ve Malenia'ya geldiğim için oyun biraz bünyeye ağır gelmeye başladı anlayacağınız üzere. Hikaye oyunu öneriniz varsa bekliyorum. Witcher 3, RDR2, Mafia, Senua's Saga Hellblade gibi oyunları bitirdim. Önereceğiniz oyunlardan beklentim birazcık da olsa karakter ve karakter ilişkilerini iyi işleyip sürükleyici olması. Teşekkürler.

Ghost Of Tsuhima, Indiana Jones, GOW Ragnarök

Hocam bence Gta 5 gibi oyunları felan bitirin 4 kere bitirdim 74 69 görev var

Kingdom Come Deliverange öneririm. Bannerlord öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı