Oyun önerisi

athena432

Centipat
Daha fazla  
Merhaba dizi, film ve benzeri şeyler izlerken oynamalık oyun önerisine ihtiyacım var. Unpacking, my dream setup, florence, gourdlets, tiny glade, sticky business, a little to the left, gibi sakin ve tatlı oyunlara bayılıyorum ama bayağıdır düzgün bir tane bulamadım. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Merhaba dizi, film ve benzeri şeyler izlerken oynamalık oyun önerisine ihtiyacım var. Unpacking, my dream setup, florence, gourdlets, tiny glade, sticky business, a little to the left, gibi sakin ve tatlı oyunlara bayılıyorum ama bayağıdır düzgün bir tane bulamadım. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
Slime Rancher.

Epic Games'te 20TL gibi bir fiyatı vardı 2 serilik bir oyun. 2. oyunu da ucuzdur. Slime'lar ile çiftlik kurma oyunu gibi bir oyun.

Bunları deneyebilirsiniz, dorfromantik, townscaper, powerwash Simulator, garden Galaxy, alba: A wildlife adventure.

Sakin ve bazen aksiyonlu çatışmalı oyunun sonu senin elinde olan bir oyun istiyorsan

• Detroit: Become Human
  • Beyond Two Souls
  • Life is Strange serisi

Hocam Detroit kesinlikle bir şeyler izlerken oynamalık bir oyun değil.

Soruyu yanlış anlamış. Öneri isteyen kişi arka planda film izlerken oynanacak oyun istemiş ancak film tarzı oyun olarak anlamış.

Bu arada önerim: Grıs dysmantle bir tık Stardew Valley olabilir Oxygen Not Included (Oxygen için biraz kafa yormak gerekiyor zor olabilir).

Slime Rancher.

Epic Games'te 20TL gibi bir fiyatı vardı 2 serilik bir oyun. 2. oyunu da ucuzdur. Slime'lar ile çiftlik kurma oyunu gibi bir oyun.

Maalesef çok kez iki oyunu da bitirdim. Yine de çok teşekkür ederim.

Bunları deneyebilirsiniz, dorfromantik, townscaper, powerwash Simulator, garden Galaxy, alba: A wildlife adventure.

Önerileriniz gerçekten çok güzel, çok teşekkür ederim.

Soruyu yanlış anlamış. Öneri isteyen kişi arka planda film izlerken oynanacak oyun istemiş ancak film tarzı oyun olarak anlamış.

Bu arada önerim: Grıs dysmantle bir tık Stardew Valley olabilir Oxygen Not Included (Oxygen için biraz kafa yormak gerekiyor zor olabilir).

Teşekkür ederim önerileriniz için gris denedim gerçekten iyiydi, Oxygen bakacağım şimd. (stardew daha odak gerektiriyor bence yine de teşekkürler)

Sakin ve bazen aksiyonlu çatışmalı oyunun sonu senin elinde olan bir oyun istiyorsan.

• Detroit: Become Human.
  • Beyond Two Souls.
  • Life is Strange serisi.

Üçünü de oynadım ama sanırım yanlış anlamışsınız bana sakin oyunlar lazım yine de teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı