Klasik olmasın Outcast - Second Beyond diyorum. Açık dünya oyunlarının atası olan Outcast'in remake hali. Ben daha remake halini oynamadım ama orijinal oyunu leş gibi grafiklere rağmen mükemmel hissettiriyor. Müzikleri de bir efsane oynayın derim.
GoW (2018) oynayın önce. Ragnarök en son çıkanı ve ilk hikaye ile epey bağlantılı, oynamadan da oynarsınız ama eksik kalır. GoW'u bitirmiştim bugün Ragnarök'e başladım. Daha sonra listemde Ghost of Thushima ve Wukong var.hocam gow oyunlarının sırasının önemi var mı ona göre oynayayım
o nedir hocam sanırım daha önce duymadım.Klasik olmasın Outcast - Second Beyond diyorum. Açık dünya oyunlarının atası olan Outcast'in remake hali. Ben daha remake halini oynamadım ama orijinal oyunu leş gibi grafiklere rağmen mükemmel hissettiriyor. Müzikleri de bir efsane oynayın derim.
teşekkürler hocam onların konusu nedir açık dunya mıGoW (2018) oynayın önce. Ragnarök en son çıkanı ve ilk hikaye ile epey bağlantılı, oynamadan da oynarsınız ama eksik kalır. GoW'u bitirmiştim bugün Ragnarök'e başladım. Daha sonra listemde Ghost of Thushima ve Wukong var.
Counter-Strike 2Her türlü oyun olur sistemde sıkıntı yok. Şu an RDR oynuyorum. Last of Us, GoW, rekabetçi oyunlarda olur fark etmez.
teardown hariç oynadım hocam cs oynuyorsanız ekleşebilirizCounter-Strike 2
Battlefield 3
GTA 4 ve 5
Battlefield 1 Remastered
FC 25
Teardown
O yüzden önerdim çok bilinmiyor. Sürekli aynı oyunların önerilmesi sıkıcı oluyor bende belki bir bakarsınız diye önerdim.o nedir hocam sanırım daha önce duymadım.
Her türlü oyun olur sistemde sıkıntı yok. Şu an RDR oynuyorum. Last of Us, GoW, rekabetçi oyunlarda olur fark etmez.
Teardown hariç oynadım hocam CS oynuyorsanız ekleşebiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.