Steam Oyun önerisi

12 saat falan sürüyor ben Hitman ab oynadığımda da 10 saat falan sürmüştü 2 günde bitmişti.

Teşekkürler.

Yok hiç kısa bir oyun değil ve aşırı güzel kesinlikle tavsiye ederim. Beyond Two Souls'u da eklemek isterim, Detroit'in yapımcısıyla aynı ve o da çok güzeldi.

Anladım peki beyond Two Souls nasıl bir oyun.

İndirime girdiğinde alacağım.

The Last of Us nasıldır peki çok önereni gördüm.

Teşekkürler.

Anladım peki beyond Two Souls nasıl bir oyun.

İndirime girdiğinde alacağım.

Beyond Two Souls'da hikaye oyunu ana karakter jodie çocukluğundan beri bilinmeyen bir ruh ile yaşıyor. Bu ruh Aiden. İkisinin de başından geçenleri konu ediniyor. Birçok farklı seçim arasından istediğiniz şeyleri seçiyorsunuz ve hikaye ona doğru evriliyor. Ben normalde FPS oyunlarını çok severim, hikaye oyunlarını çok oynayamam ama Beyond Two Souls'un gerek hikayesi gerek atmosferi beni içine çekmeyi başardı. Bence oyunu şimdi almayın, indirimlerde 2-3 dolara kadar düşüyor o zaman alabilirsiniz.

Beyond Two Souls'da hikaye oyunu ana karakter jodie çocukluğundan beri bilinmeyen bir ruh ile yaşıyor. Bu ruh aiden. İkisinin de başından geçenleri konu ediniyor. Birçok farklı seçim arasından istediğiniz şeyleri seçiyorsunuz ve hikaye ona doğru evriliyor. Ben normalde FPS oyunlarını çok severim, hikaye oyunlarını çok oynayamam ama beyond Two Souls'un gerek hikayesi gerek atmosferi beni içine çekmeyi başardı. Bence oyunu şimdi almayın, indirimlerde 2-3 dolara kadar düşüyor o zaman alabilirsiniz.

Güzele benziyor sağ olun.

Hikaye, görsel kalite olarak iyi bir oyun, oynayanların çoğu sevmiştir fakat part 1'i çok beğendim part ikisini çok beğenemedim.

Peki oynamaya değer mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı