Oyun önerisi

Ghost of Tsushima ve God of War serisi oynamanı öneririm hocam.

BF1 almanızı öneririm baştaki devamlı öleceğiniz 3-4 saati atlatırsanız 200 saatiniz garantidir bizim klanada alırız sizi.
bf 1 oynadım hocam yazmıstım zaten ama story modlarını oynadım onlinesi cok zor geldi ama oynamak isterim online klanda bir şekilde dcden mi haberlesiyoruz ?

The Callisto Protocol öneririm kendim bitirmiştim Epic Games'te bedava verilmişti.
bakıcam tesekkurler

Rage 2
Prey
System shock
Thief
rage 2 ve thieft oynadım diğerlerine bakıcam teşekkürler

Ghost of Tsushima ve God of War serisi oynamanı öneririm hocam.
ghost of tsushima suanda cok pahalı sanırım gowu bilmiyorum mantık devamlı geliş boss kes değil mi

oynadım hocam

Hocam ben Mafia serisini çok severek oynamıştım, aşk, dram ne ararsanız var. Onun dışında Breathdge diye bir oyun var, çok sevmiştim. Bir bakın isterseniz.
hocam mafia güzel oyundur ama eski oyun grafikler günümüze göre kötü oynamak istemiyorum diğerine bakacağım teşekkürler

Hocam mass effect™ legendary Edition oynamanızı öneririm yaklaşık 120 saat sürüyor ve gayet güzel bir hikayeye sahip metacritic puanları da gayet yüksek ancak multiplayer bir şeyler tercih ederseniz Arma 3 öneririm Steam'de 1.50 dolara kadar düşmüş durumda. Öğrenmesi biraz zor ancak öğrenirseniz oyun akıyor isterseniz sizi sunucumuzdaki eğitim bölümüne dahil edebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı