Oyun önerisi

Souls oyunlarını önerebilirim, ama çıldırmak istemiyorsan, Bazı souls oyunları zor olabiliyor.

Souls oyunlarını önerebilirim, ama çıldırmak istemiyorsan, Bazı souls oyunları zor olabiliyor.
Hocam aslında Elden Ring'e başlamak istiyorum ama daha önce hiç Souls deneyimim olmadı maalesef. DS1'i de oynarken bırakmıştım.

Az önce yaz indirimlerinden Dredge aldım o kadar sardı ki DLC bile almayı düşünüyorum. Geceleri jumpscare olmadan gerilim veren, genel olarak huzurlu bir balıkçılık oyunu kesinlikle tavsiye ederim.

Eğer uzay oyunlarına ilgiliyseniz açık dünya tarzı hikayeli mass effect™ legendary Edition tavsiye ederim yaklaşık 120 saat sürüyor gayet eğlenceli ve kısmı açık dünyaya sahip. Gezegenler mevcut inilebilir her yerde en az tek seferlik içerik var. Bir de Arma 3 tavsiye edebilirim oyunu rts gibi oynayabileceğiniz oyun modları mevcut singleplayer kısmındada keşif yapmanız gereken birkaç görev var ancak multiplayeri tavsiye ederim oyunu öğrenmesi biraz zordur ancak öğrenince akar gider isterseniz sizi sunucumuzdaki eğitim görevlerine dahil edebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı