Steam Oyun önerisi

Hocam RDR 2 ağır oyun bence Bannerlord'ya da Elden Ring gibi aksiyonlu, çok hikayesi olmayan oyunları oynayabilirsiniz hikaye başlangıç açısından iyi olabilirdi.

Bannerlord'u yaklaşık 200 saate yakın oynadım çok güzel oyun hala da yüklü ara sıra giriyorum.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege
Battlefield 1 veya 5
Left 4 Dead 2
The forest
hepsini oynadım

Minecraft seviyorsan. Project zomboid seni sarabilir. Saçma derecede detaylı bir hayatta kalma oyunu.

Bannerlord'u yaklaşık 200 saate yakın oynadım çok güzel oyun hala da yüklü ara sıra giriyorum.

Hepsini oynadım.

Hocam o zaman souls like türüne bakabilirsiniz sıkmaz ayrıca Stardew Valley deneyebilirsiniz şimdiden iyi oyunlar.

Hocam anlattıklarınıza dayanarak DOOM serisine şans verebilirsiniz diye düşünüyorum. DOOM 2016 ve DOOM Eternal şu an indirimde lakin indirim 2 gün içinde bitecek alacak olursanız haberiniz olsun.

Hocam anlattıklarınıza dayanarak Doom serisine şans verebilirsiniz diye düşünüyorum. Doom 2016 ve Doom Eternal şu an indirimde lakin indirim 2 gün içinde bitecek alacak olursanız haberiniz olsun.

Hangisi güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…