Anonim-385532
Hectopat
İkisi de güzel. Ama ilkinin sıkma ihtimaline karşı Eternal ile başlayabilirsiniz beğenirseniz ilkini de oynarsınız. Eternal'ın combatı ve grafikleri çok daha iyi.Hangisi güzel.
İkisi de güzel. Ama ilkinin sıkma ihtimaline karşı Eternal ile başlayabilirsiniz beğenirseniz ilkini de oynarsınız. Eternal'ın combatı ve grafikleri çok daha iyi.Hangisi güzel.
İkisi de güzel. Ama ilkinin sıkma ihtimaline karşı Eternal ile başlayabilirsiniz beğenirseniz ilkini de oynarsınız. Eternal'ın combatı ve grafikleri çok daha iyi.
Bütçe probleminiz yoksa şu an steam üzerinde çok güzel bir Mortal Kombat pakedi var 21 dolara. En son çıkan üç oyunu ve dlc'lerini içeriyor. Bi' bakabilirsiniz.Galiba Mortal Kombat X ve Doom Eternal alacağım.
Galiba Mortal Kombat X ve Doom Eternal alacağım.
Oynamadıysanız Witcher 3.
Bütçe probleminiz yoksa şu an Steam üzerinde çok güzel bir Mortal Kombat pakedi var 21 dolara. En son çıkan üç oyunu ve DLC'lerini içeriyor. Bi' bakabilirsiniz.
Onu aldım oynamaya çalıştım oynayamadım iade ettim hikayeli oyun sarmıyor beni ya.
Keşke olsaydı da hepsini alsaydım ama X'te güzel.
X'in karanlık teması ve korku filmi karakterleri benim çok hoşuma gidiyor. Serinin en sevdiğim oyunu diyebilirim.Onu aldım oynamaya çalıştım oynayamadım iade ettim hikayeli oyun sarmıyor beni ya.
Keşke olsaydı da hepsini alsaydım ama X'te güzel.
Online önerecek olursam:
The planet crafter.
Peak.
İkisini de SSD'ye kurmak en sağlıklısı.@Anonim-385532
Doom Eternal'ı ve Mortal Kombat X'i aldım bunları SSD'ye mi kurmamı önerirsiniz HDD'ye mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.