Oyun önerisi

• Konuyu başlatan AnkLoad
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 216
Enis Kirazoğlu çok övmüştü hatta 2. oyundan başlayabilirsiniz üstüne çok koymuşlar demişti bende ordan gördüm.
1. oyunu oynayıp sinirini bozmak yerine 2.oyundan başlayıp 1 in hikayesine de bakabilirsin.

Enis Kirazoğlu çok övmüştü hatta 2. oyundan başlayabilirsiniz üstüne çok koymuşlar demişti bende oradan gördüm.

Hepsi alınır mı? Hocam sizce?

Şunu demeliyim ki diğer oyunlarda bence gayet iyi yani alsan pişmanlık duymazsın hele ki Elden Ring veya Detroit ama God of War serisi cidden bana göre en iyi serilerden biridir ve belki bilmiyorsun diye diyeyim God of War'dan başlayıp Ragnarok'ü sonra alman lazım.

Şunu demeliyim ki diğer oyunlarda bence gayet iyi yani alsan pişmanlık duymazsınhele ki Elden Ring veya Detroit ama God of War serisi cidden bana göre en iyi serilerden biridir ve belki bilmiyorsun diye diyeyim God of War'dan başlayıp Ragnarok'ü sonra alman lazım.

Ragnarok nasıl, 2018'in devamı mı oynadım 2018'i çok sevdim Ragnarok almayı düşünüyorum.

Ragnarok nasıl, 2018'in devamı mı oynadım 2018'i çok sevdim Ragnarok almayı düşünüyorum.

2018'in sonunda ne oluyor unutmuştum bakayım derken Ragnarok oyununun sonunu öğrendim 😖

2018'in sonunda ne oluyor unutmuştum bakayım derken Ragnarok oyununun sonunu öğrendim 😖

Faye'nin dev olduğunu öğreniyordu ve gelecekte olacak şeylerin olduğu(?) duvarda Aetrus'un kucağında Kratos'un öldüğü bir resim vardı. Ben de araştırayım derken Ragnarok spoi yedim😖

Faye'nin dev olduğunu öğreniyordu ve gelecekte olacak şeylerin olduğu(?) duvarda Aetrus'un kucağında Kratos'un öldüğü bir resim vardı. Ben de araştırayım derken Ragnarok spoi yedim😖
çok da oyunu etkilemez gibi ama gene oynanır bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı