Oyun Önerisi

Exxix

Hectopat
Daha fazla  
Canım evde çok sıkılıyor. Oynadığım online oyunlar ise bir süre sonra can sıkıyor. Her türlü oyunu önerebilirsiniz. Online falan hiç fark etmez. Şimdiden Teşekkürler...

Ne oynadığını yazarsan iyi olur. Zaten oynadığın şeyleri yazıp fazlalık yapmayalım.

Oynadığın ve canının sıkıldığı oyunları yazmamışsın, belirtirsen daha yararlı tavsiyeler verebiliriz.

Benim genel olarak tavsiyelerim; Metin2, LOL, Pubg, CsGo, Multiplayer ET2, Fortnite, GTA 5, Overwatch, Rainbow Six Siege, Rocket League, Call of Duty: WW2, World Of Craft, World Of Tanks,
Rust,Battlefield 1

Online oyunlar bir süre sonra gerçekten sıkıyor bence sıkıcı olmaması için güzel storysi olan offline oyunları oynayabilirsin. Pek tavsiyede bulunamayacağım ama Hitman serisini oynamadıysan yada yarım yamalak oynadıysan ilk seriden başlayıp oynamanı tavsiye ederim.

Öğrenmesi biraz karmaşık ama öğrendiğinde çok zevkli olacak bir oyun adı söyleyeyim. Resmi oyunu indirerek hem Çevrimiçi hem çevrimdışı olarak oynayabilirsin. Oyununun adı Yu-Gi-Oh! Strateji Rol Yapma Kart Oyunu. Animesi de var ;) izleyebilirsin

Online oyunlar bir süre sonra gerçekten sıkıyor bence sıkıcı olmaması için güzel storysi olan offline oyunları oynayabilirsin. Pek tavsiyede bulunamayacağım ama Hitman serisini oynamadıysan yada yarım yamalak oynadıysan ilk seriden başlayıp oynamanı tavsiye ederim.
Sağ ol oynadım.
Kesinlikle Fortnite öneririm.Lol derdim ama boşuna günaha girersin hiç başlama.
Haklısın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı