Oyun önerisi

Skyrim nedense hiç oynamadım. Hikayeli midir, nasıl bir oyundur kendileri?
Evet hikayesi var. Açık dünya RPG oyunudur kendisi. Başladığınızda öğrenmeniz biraz zaman alacak ama sonradan oyunu çok seveceksiniz. Ayrıca tek kişilik olmasına rağmen kendisini yüzlerce saat oynattırıyor. Mesela ben 700 saatten fazla oynadım :) Nasip olursa yazın yeni bilgisayar aldığımda tekrardan oynayacağım.

1. Metro 2033
  2. Metro Last Light
  3. Metro Exodus (Çıkış Tarihi 15 Şubat 2019 )
  4. S.T.A.L.K.E.R Shadow Of Chernobyl
  5. S.T.A.L.K.E.R Clear Sky
  6. S.T.A.L.K.E.R Call Of Pripyat
  7. S.T.A.L.K.E.R 2 (Çıkış Tarihi 2021)
  8. Half Life 2
  9. Half Life 2 Episode I
  10. Half Life 2 Episode II
Belirtmiş Olduğum bu oyunlar hayatımda en çok zevk alarak oynadığım oyunlardır. Henüz çıkmamış ama çıktıklarında güzel bir oyun deneyimi sunacak 2 oyun da listeye eklemiş bulundum. Bu oyunları defalarca baştan oynayıp farklı zorluklarda bitirdim. Hikaye açısından çok zengin ve kaliteli yapımlar olduğunu düşünüyorum. Yakın Geçmişte bu oyunların tadını verecek oyunlar bulamadığım için de üzgünüm.
Umarım sende bu oyunları oynayıp zevk alırsın.

Kaynaklar
Metro Exodus Çıkış Tarihi
S.T.A.L.K.E.R 2 Çıkış Tarihi

1. Metro 2033
  2. Metro Last Light
  3. Metro Exodus (Çıkış Tarihi 15 Şubat 2019 )
  4. S.T.A.L.K.E.R Shadow Of Chernobyl
  5. S.T.A.L.K.E.R Clear Sky
  6. S.T.A.L.K.E.R Call Of Pripyat
  7. S.T.A.L.K.E.R 2 (Çıkış Tarihi 2021)
  8. Half Life 2
  9. Half Life 2 Episode I
  10. Half Life 2 Episode II
Belirtmiş Olduğum bu oyunlar hayatımda en çok zevk alarak oynadığım oyunlardır. Henüz çıkmamış ama çıktıklarında güzel bir oyun deneyimi sunacak 2 oyun da listeye eklemiş bulundum. Bu oyunları defalarca baştan oynayıp farklı zorluklarda bitirdim. Hikaye açısından çok zengin ve kaliteli yapımlar olduğunu düşünüyorum. Yakın Geçmişte bu oyunların tadını verecek oyunlar bulamadığım için de üzgünüm.
Umarım sende bu oyunları oynayıp zevk alırsın.

Kaynaklar
Metro Exodus Çıkış Tarihi
S.T.A.L.K.E.R 2 Çıkış Tarihi
STALKER hayrani olarak su firma batti fena uzuldum o kadar batmasi gereken firma varken 2. Olarak stalker evreninle ilgili yapilabilecek bircok sey var hatta mmo su bile yapilabilir ama adamlarda para yok olsa bakalim ins 2021deki guzel olur

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı