SCUM bakabilirsin. Ayrıntılı ve güzel bir oyundur.Şu an oynadığım oyunlar:
-Rust
-CS:GO
-Leauge of Legends
-Witcher 3
Özellikle Rust'a benzeyen bir oyun öneriniz var mı? Farklı türlerdeki oyunları da tavsiye edebilirsiniz.
SCUM şuanda ne durumda? Oyun ilk çıktığında alıp hayal kırıklığı ile iade etmiştim.SCUM bakabilirsin. Ayrıntılı ve güzel bir oyundur.
Optimizasyon sıkıntıları ilk başta oldukça fazlaydı. Ama iade etmedim ben. İçeriği ve ayrıntıları hoşuma gitmişti. Elbet düzeltirler dedim ve düzelmiş büyük oranda. Ama hâlâ loot sıkıntısı devam ediyor ve oynayan sayısı bana göre az. Koskocaman haritada 4-5 saat takıldım 1 adam dahi göremedim. Oyunun hâlâ birtakım dengelemelere ihtiyacı var. Mesela 10-15 saniye koşunca enerji dibi görmemeli. Açlık, susuzluk çok kısa sürmemeli. Kısaca karakter biraz daha fazla dayanıklı olmalı. Yakın dövüş silahları kullanımı biraz daha hızlı olmalı. Hele ki enerji bitikse hiçbir işe yaramıyorlar.SCUM şuanda ne durumda? Oyun ilk çıktığında alıp hayal kırıklığı ile iade etmiştim.
Onu kesinlikle oynayacağımGTA 4, Far Cry 3, Batman Arkham serisi, Assassin's Creed üçüncü oyuna kadar. Sabırlı biriyim diyorsan Red Dead Redemtion 2 az kaldı yolda.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.