Oyun Önerisi

EpicUp

Hectopat
Daha fazla  
Şu an oynadığım oyunlar:

-Rust
-CS:GO
-Leauge of Legends
-Witcher 3

Özellikle Rust'a benzeyen bir oyun öneriniz var mı? Farklı türlerdeki oyunları da tavsiye edebilirsiniz.

-ARK: Survival Evolved,
-Prototype 1 ve 2 (Eski bir oyun ama bana göre oynamaya değer.),
-Watch Dogs 1 ve 2 aynı şekilde,
-Need for Speed - Payback,
-Call of Duty:WWII,
-Battlefield 1 ve 5,
-Far Cry Primal,
-FIFA 17,18,19 Yolculuk modu,
-Rainbow Six Siege,
-GTA serileri,
-Assassin's Creed serileri,
-Hearts of Iron 4,
-Euro Truck Simulator 2,
-Youtubers Life,
-Farming Simulator,
-Prison Architect,
-Rocket League,

Rust tarzı oyun olarak The Forest'i önerebilirim.

Steam de ki Çok satanlar ve fırsatlar bölümüne de göz atmanızı tavsiye ederim.

Aklıma yeni oyun geldikçe güncelleyeceğim bu iletiyi.

Son düzenleme:
GTA 4, Far Cry 3, Batman Arkham serisi, Assassin's Creed üçüncü oyuna kadar. Sabırlı biriyim diyorsan Red Dead Redemtion 2 az kaldı yolda. 🙂

SCUM şuanda ne durumda? Oyun ilk çıktığında alıp hayal kırıklığı ile iade etmiştim.
Optimizasyon sıkıntıları ilk başta oldukça fazlaydı. Ama iade etmedim ben. İçeriği ve ayrıntıları hoşuma gitmişti. Elbet düzeltirler dedim ve düzelmiş büyük oranda. Ama hâlâ loot sıkıntısı devam ediyor ve oynayan sayısı bana göre az. Koskocaman haritada 4-5 saat takıldım 1 adam dahi göremedim. Oyunun hâlâ birtakım dengelemelere ihtiyacı var. Mesela 10-15 saniye koşunca enerji dibi görmemeli. Açlık, susuzluk çok kısa sürmemeli. Kısaca karakter biraz daha fazla dayanıklı olmalı. Yakın dövüş silahları kullanımı biraz daha hızlı olmalı. Hele ki enerji bitikse hiçbir işe yaramıyorlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı