Oyun Önerisi

EmirhanKLL

Hectopat
Oyunlar artık eskisi gibi değil hiç zevk almadan oyunu bitirmeye çalışıyorum ama olmuyor, ne kadar uğraşsam da olmuyor. En son zevk alarak oynadığım oyun Witcher 3'tü. Şöyle kafamı dinleyebileceğim, başından kalkmadan oynayabileceğim bir oyun önerir misiniz? Beğenerek oynadığım oyunlar: Witcher 3, Hellblade: Senua's Sacriface, Mafia 2, Quantum Break, Metro Serisi, Batman Arkham Knight, BF1, The Long Dark, Far Cry 3, Far Cry 4, Titanfall 2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni oyunların grafikleri harici zevk veren çok bir şey yok, senaryoları vasat. Ben eski oyunlara yöneldim, 2014-2015 arası dolanıyorum.
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain oynuyabilirsin.
Onu yazmayı unutmuşum oynadım.
Strateji oyunları seviyorsanız Age Of Empires 2'ye bir kere başlayınca bırakması çok zor oluyor. Ayrıca Left 4 Dead 2 de modlu mapleriyle bağımlılık yapabiliyor.
Levy 4 dead 2 arkadaşlarla multi oynuyoruz ama sevmedik.
Dying Light, Dying Light The Following. Far Cry 5. FC5'in hikayesini sevmesemde oynanışını sevmiştim.
Far Cry 5 oynamaya çalıştım ama dayanamadım.

Wolfeinstein serisine bakabilirsin. Son 3 oyunu 10 numara. :) Skyrim başlayabilirsin. Bana göre gezegendeki en iyi oyun, çünkü bitmiyor. Half life serisi de gayet güzeldir. Sırf eğlenmek için Half Life 2 Deathmatch oynuyorum. Quake Champions muazzam oyun. Team Fortress 2 inanılmaz eğlenceli. Dragon Age serisi de çok güzeldir. :)

Eğer ki MMORPG oyunlardan zevk alıyorsanız Black Deser Online'a göz atabilirsin. Etrafta sadaece mobları kesmek bile eğlenceli. Hardcore oynayacağım diyorsanız yine güzel ve zevk alacağınız bir oyun. Onun dışında eğer arkadaşlarınız var ise beraber Rust oynayabilirsiniz tabii Rust'a arkadaşlarınızla başlarsanız başından kalkamayabilirsiniz benden söylemesi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı