Oyun önerisi

Selçuk Çiçek

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, sırf oyun oynar rahatlarım diye sistem topladım bu sefer oynayacak oyun bulamıyorum.

Yanlışım olmazsa, 2017 yılından beri oyunlara elimi sürmedim, 2017’den sonra çıkmış hiçbir oyunu bilmiyorum ama 2017’den önceki bütün oyunları oynadım desem yeridir. (Strateji-buLMACA-2D ve indie oyunlar hariç)

Çağın çok gerisinde kaldım öneriye ihtiyacım var.

Örnek olarak oynadığım sevdiğim oyunlar.

-Mafia.
-GTA.
-CoD.
-Assassin Creed.
-Prototype.
-Spec Ops The Line.
-Skyrim.
-Witcher.
-Alan wake.
-Thief.
-La noire.
-FarCry.
-Shadow of mordor.
-Tomb Raider.
-Watch Dogs.
-Dying Light.
-Sniper Elite (Ghost vb.)
-Metro.

Gibi gibi gibi, bu liste uzar gider bu yazdığım oyunlar en beğendiklerim aklımda kalanlar; dediğim gibi 2017’den sonra çıkmış hiçbir oyuna hakim değilim.

Not: Yukarıda yazdığım oyunların hepsinin devam oyunlarını bitirdim 2020 yılına kadar olan.

Just Cause 2 ve 3 oynamadıysanız, kesinlikle oynayın, 2. oyun açık dünyası için oynanır, ama 3. oyunun hikayesi bence güzel.

Sleeping Dogs şiddetle önerimdir. Süper dövüş mekaniği, eşsiz ortamlar, çete savaşları, polisiye ve daha nice içerikler tam aksiyon oyunu bir denemeni tavsiye ederim

Wolfenstein serisi, Metro serisi, Red Dead Redemption.

Rogue-like başlayabilirsin, belli bir hikayesi olmaz ama sürekli oynarsın. Önerim yeni çıkan iki oyun: Risk of rain 2 ve Gunfire Reborn

Mirror Edge, Metro Serisi, Sleeping Dogs, Dead Island ve Just Cause serilerini bitirdim, eski oyunların hepsini oynadım diyebilirim, aklıma gelmemiş yazmamışım,

Risk of rain 2 ve Gunfire Reborn - Rogue-like’a bakacağım teşekkür ederim

Rdr2’yi indirdim teşekkür ederim,bekliyorum önerilerinizi 2017 den eski oyun önermezseniz süper olur bitirdim çünkü hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…