Oyun önerisi

Adını duymuştum, eski pc kaldırmamıştı, hatırladım bu oyunu :) şimdi nasipmiş oynamak birkaç sene oldu ya, bakalım nasıl bir deneyim sunacak, beğendiğim tarzda oyunları seviyor gibisin, eğer varsa başka önerin alabilirim.

Şu sıralar Witcher tarzı RPG oyun ve saf taktiksel fps açlığım var, Fps olarak Division serisini sevemedim bir türlü, RPG olarak da son çıkan fallout'u da kimse sevmemiş, alternatif önerin var mı?

Adını duymuştum, eski pc kaldırmamıştı, hatırladım bu oyunu :) şimdi nasipmiş oynamak birkaç sene oldu ya, bakalım nasıl bir deneyim sunacak, beğendiğim tarzda oyunları seviyor gibisin, eğer varsa başka önerin alabilirim.

Şu sıralar Witcher tarzı RPG oyun ve saf taktiksel fps açlığım var, Fps olarak Division serisini sevemedim bir türlü, RPG olarak da son çıkan fallout'u da kimse sevmemiş, alternatif önerin var mı?

Division oynadım ama sildim. Çok baydı, arkadaşın varsa keyifli olabiliyor fakat tek başına gerçekten sıkıcı. Bu arada Darksiders serisine bir bak belki sevebilirsin. Fps olarak Deus X serisine bakmanı öneririm farklı bir ortamı var ve karakter geliştirmesi epey zengin sevebilirsin. Ayrıca Wolfenstein serisini kesinlikle oyna.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı