3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 6 Haziran 2020 #21 Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: JC3'ün hikaye olarak JC2'den bi' farkı yok. İkiside çöp. Genişletmek için tıkla... JC2'nin hikayesi saçma, ama JC3 gerek sinematik anlatım, gerek kötü karakteri ile hikayesi "bana göre" güzel bir oyun.
Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: JC3'ün hikaye olarak JC2'den bi' farkı yok. İkiside çöp. Genişletmek için tıkla... JC2'nin hikayesi saçma, ama JC3 gerek sinematik anlatım, gerek kötü karakteri ile hikayesi "bana göre" güzel bir oyun.
Samet Demirci Centipat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 120 Yer Artvin/Şavşat Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #22 Among the sleep baktın mı hiç o da toplumsal mesajlı, güzel bir gerilim oyunu.
Selçuk Çiçek Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2020 #23 Polemiğe gerek yoktu zaten uzun yıllar önce oynayıp bitirdim iki oyununu da. Samet Demirci dedi: Among the sleep baktın mı hiç o da toplumsal mesajlı, güzel bir gerilim oyunu. Genişletmek için tıkla... hiç benlik değil doğrusu daha realistik oyunlar tercihim, bu gidişle oyun bulamayacağım sanırım
Polemiğe gerek yoktu zaten uzun yıllar önce oynayıp bitirdim iki oyununu da. Samet Demirci dedi: Among the sleep baktın mı hiç o da toplumsal mesajlı, güzel bir gerilim oyunu. Genişletmek için tıkla... hiç benlik değil doğrusu daha realistik oyunlar tercihim, bu gidişle oyun bulamayacağım sanırım
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 6 Haziran 2020 #24 9 Haziran'da yeni Destiny 2 sezonu başlıyor, deneyebilirsin. İçerisinde hikaye, co-op ve PvP barındırıyor. Ben severek oynuyorum. Onun dışında Sekiro ve Metro Exodus da geçen senenin iki güzel oyunu.
9 Haziran'da yeni Destiny 2 sezonu başlıyor, deneyebilirsin. İçerisinde hikaye, co-op ve PvP barındırıyor. Ben severek oynuyorum. Onun dışında Sekiro ve Metro Exodus da geçen senenin iki güzel oyunu.
Selçuk Çiçek Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #25 Onur Altuğ Sever dedi: 9 Haziran'da yeni Destiny 2 sezonu başlıyor, deneyebilirsin. İçerisinde hikaye, co-op ve PvP barındırıyor. Ben severek oynuyorum. Onun dışında Sekiro ve Metro Exodus da geçen senenin iki güzel oyunu. Genişletmek için tıkla... Metro Exodus'u oynadım, bitirdim geçen hafta, Sekiro almayı düşünüyorum da çok zor falan diyorlar bakalım, çok pis witcher 3 e tekrar başlayasım var zaten kendimi çok dizginliyorum
Onur Altuğ Sever dedi: 9 Haziran'da yeni Destiny 2 sezonu başlıyor, deneyebilirsin. İçerisinde hikaye, co-op ve PvP barındırıyor. Ben severek oynuyorum. Onun dışında Sekiro ve Metro Exodus da geçen senenin iki güzel oyunu. Genişletmek için tıkla... Metro Exodus'u oynadım, bitirdim geçen hafta, Sekiro almayı düşünüyorum da çok zor falan diyorlar bakalım, çok pis witcher 3 e tekrar başlayasım var zaten kendimi çok dizginliyorum
S sekerr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 3.521 Çözümler 5 8 Haziran 2020 #26 Sekiro ne kadardı fiyatı? Pahalı o galiba.
Selçuk Çiçek Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #27 300 Küsürdü diye hatırlıyorum ama, şu an 289TL Steam'da
2 282004 Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Haziran 2020 #28 -Deus Ex Serisi -Splinter Cell serisi -MGS serisi -Sekiro -Quantum Break
Selçuk Çiçek Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2020 #29 282004 dedi: -Deus Ex Serisi -Splinter Cell serisi -MGS serisi -Sekiro -Quantum Break Genişletmek için tıkla... Sekiro ve Quantum break bu iki oyunu sevdim alacağım
282004 dedi: -Deus Ex Serisi -Splinter Cell serisi -MGS serisi -Sekiro -Quantum Break Genişletmek için tıkla... Sekiro ve Quantum break bu iki oyunu sevdim alacağım
S sekerr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 3.521 Çözümler 5 8 Haziran 2020 #30 Biri bende var ucuz olan daha yüklemedim yıllardır sıra gelmedi. Sekiro pahalı indirimde alınır. Yada seneye falan.
Biri bende var ucuz olan daha yüklemedim yıllardır sıra gelmedi. Sekiro pahalı indirimde alınır. Yada seneye falan.