Oyun Önerisi

Eğer iki kişiyseniz Saints Row: The Third öneririm 4 oyunluk serinin 3. ve en zevkli oyunudur fakat şunu söylemek gerekir dili çok ağırdır espri tarzı oynayış biçimi içerik olsun herkese hitap edebilecek bir oyun değildir.
Oyun GTA tarzı bir oynanışa sahip indirimlerde de oldukça ucuzlayabiliyor görev çeşitliliği kendine has oynanış ve anlatımı CO-OP oynanışta çok zevkli anlar yaşatır ama kara mizahın en derinlerine inen bu oyunu oynamak için seçtiğiniz arkadaşında bu espirileri kaldırabilecek birisi olması gerekir.

Dediğin oyuna baktım. Fakat gözüme hitap etmedi. GTA tarzı oyunlar gerçekten çok baydı.
Eğer iki kişiyseniz Saints Row: The Third öneririm 4 oyunluk serinin 3. ve en zevkli oyunudur fakat şunu söylemek gerekir dili çok ağırdır espri tarzı oynayış biçimi içerik olsun herkese hitap edebilecek bir oyun değildir.
Oyun GTA tarzı bir oynanışa sahip indirimlerde de oldukça ucuzlayabiliyor görev çeşitliliği kendine has oynanış ve anlatımı CO-OP oynanışta çok zevkli anlar yaşatır ama kara mizahın en derinlerine inen bu oyunu oynamak için seçtiğiniz arkadaşında bu espirileri kaldırabilecek birisi olması gerekir.

Dediğin oyuna baktım. Fakat gözüme hitap etmedi. GTA tarzı oyunlar gerçekten çok baydı.

ETS sizi pek eğlendirmez diye düşünüyorum. İstersen Rainbow Six Siege'de alabilirsin. Mulitplayer var mı bilmem ama Mafia/Just cause gibi oyunlarda eğlenceli.

Rainbow Six Siege var zaten. Nadiren oynuyoruz. Bende biraz fazla seçiciyim :D. Bir türlü oyun beğenemedim.

Rainbow Six Siege var zaten. Nadiren oynuyoruz. Bende biraz fazla seçiciyim :D. Bir türlü oyun beğenemedim.
Mafia ve Just Cause multiplayer özelliği varsa öneririm.

Borderlands, halo, Arma 3'e de bir bak bence.

Bakacağım kanka hepsine. Bir daha konu açarım zaten.

Borderlands, halo, Arma 3'e de bir bak bence. Aynı zamanda The Forest'ta olabilir.

Hocam The Forest'da içine girebilirsen adrenalin pompalaması yapar.

Arma 3 olabilir aslında. The Forest 2 kişi sararmı ki kanka?
Hocam ayın 23'ünde Steam yaz indirimleri olacak biraz bekleyin sonrasında ise uygun ve güzel bir şey bulursanız alın.

Öyle yapacağım reis. İndirimleri bekleceyeğim kıyacağım paraya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı