Oyun övelim

Arkadaşlar herkes oynadığı ve en sevdiği oyunu ya da oyunları öyle bir övsün ki, oynamayanlarda oynama isteği uyandırsın. Hatta oynayıp beğenmeyenlerde bile yeniden oynama ve "acaba" hissi uyandırsın.

Max Payne serisini severim ama Max Payne 3'ü almak istemiyorum bu yorumumun üzerine çünkü kendisinin Max Payne değil Bugs Payne olarak görüyorum o yüzden onu geçiyorum ben ilk 2 oyundan konuşucam.

Oyunun ufak detaylarından başlayalım Max Payne 1 de karakterlerin hepsi özenli şekilde yerleştirilmiştir ve oyunun yapay zeka kötülüğünü bir nebze örtüyor ve gayet güzel olmuş hele bir bölümü hard da oynuyorsanız daha bölüm başı birkaç kez ölmeniz muhtemel çünkü adamları o kadar iyi yerlere koymuşlar ki CS de bile bu kadar iyi yerlere pusamazsınız kapı diplerine, duvar arkalarına, eşyalar ve kutuların ardına saklanıyorlar ve siz geldiğiniz an ateş açmaya başlıyorlar ama oyunun şöyle bir kötü yanı var kaçamayacağınız ölümler var. Örneğin araya ufak bir sahne giriyor canınız az ve karşıda pompalısı olan adam var ve tek mermide ölüyorsunuz kaçmanız imkansız. Bir diğer kötü yanı bombalar çok dengesiz biri size bomba attığında canınız %100 olsun ve bombadan uzakta olun gine ölürsünüz. Neyse ki bunu 2. oyunda nerflediler daha az hasar alıyorsunuz. Hikayesi gayet güzel Max Payne'nin karısı ölüyor ve kötü adamları pata küte öldürüyorsunuz. Max Payne 2'ye gelirsek oyun o kadar iyi bağlamış ki iki oyunu normal de bazı karakterler vardır oyun boyu görünmez 2. oyunda bir karşınıza çıkar ve derki merhaba ben hep buradaydım Max Payne ise Monayı kullanarak oyunu çok iyi bağlamış yani oyunu oynarken ya bu da nereden çıktı demiyorsunuz ve 1. yun için dediklerimin hepsi bu oyun içinde geçerli gayet güzel

Max Payne 3'ten biraz bahsetmek istiyorum. Oyunun hikayesi bence hiç güzel değil neden mi? Çünkü koskoca Max Payne 2 tane kızın peşini kollicak değil abi adamı koruma yapıyorsunuz bu nasıl bir hikaye ya bir de 2 oyunda ceketli saçlı yakışıklı bir adam nasıl bir anda sandalet giyen başı kel ve içkiyi sek bir şekilde içen bir adama dönüşebilir. Bir diğer şey oyunun bugları mekanikleri allaha emanet öyle deyim. Bir de hikaye çok iyiymiş gibi 30 tane expention pack ve multiplayer mod daha ne olsun. Her 5 dakikada ara videolar giriyor ya bir sal ya bir ben çıkayım merdivenleri bir ben bakayım etrafa ama yok oyun size adam spawnlıyor vuruyorsunuz ardından ara video

Technopat Haberler

Geri
Yukarı