Oyun oynadıkça diskte boş alan azalıyor

v1ncent

Hectopat
Arkadaşlar, 750 EVO 250 GB SSD kullanıyorum fakat oyun oynadıkça yer azalıyor. Örneğin BeamNG. Drive oynamadan önce 88 GB varken 1 saat oynayınca 83'e falan düşüyor. Oyunla ilgili midir, bende mi bir sorun var? Böyle devam ederse iade edeceğim, yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar, 750 EVO 250 GB SSD kullanıyorum fakat oyun oynadıkça yer azalıyor. Örneğin beamng. Drive oynamadan önce 88 GB varken 1 saat oynayınca 83'e falan düşüyor. Oyunla ilgili midir, bende mi bir sorun var? Böyle devam ederse iade edeceğim, yardımlarınızı bekliyorum.

Önbelleğe alıyor oyun dosyalarını o yüzden belli aralıklarla otomatik boşalıyor o bellek.

Disk Temizleyici ile "Sistem Dosyalarını Temizle" seçeneği dahil temizlik yapmayı deneyin.
Muhtemelen oyun Temp dosyaları oluşturuyor, bu da diski şişiriyor. SSD ile bir alakası yok yani

Teşekkürler arkadaşlar. Az önce bir daha denedim, oyun esnasında bakarken 84 GB'dan 81'e düşmüştü. Oyundan çıkıp baktığımda tekrardan 84 GB olmuştu. Bu anormal bir durum mudur? İlk defa karşılaşıyorum böyle bir şeyle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı