Oyun oynamak için 100Hz yeterli mi?

Kanka iyide casperinki hem 200 hz hemde curved niye lgyi seçiyim. 100 hzden 44 hz arttırmak için 1 k fazla mı veriyim . Onun yerine 200 fazla verip hz yi 2 katına çıkarırım daha iyi değil mi

Ben monitörün görüntüsü için LG tercih ederdim. Arkadaşın keyfine kalmış.
Ben üniden yeni mezun oldum kpss hazırlanıyorum. Aslında gameboosterın monitörünü alıp seneye monitör yenilemeye gitsem gameboosterı 2.ekran olarak kullansam seneye 2 K çözünürlüklü bi monitör alıp gameboosterı 2.ekran olarak kullansam ıps oldugu için 2.ekran olarak gayet iş yapar diye düşünüyorum. Ama işte emin olamıyorum 200 hz ve 100 hz arasında çok fark var .

Kanka iyide casperinki hem 200 hz hemde curved niye lgyi seçiyim. 100 hzden 44 hz arttırmak için 1 k fazla mı veriyim . Onun yerine 200 fazla verip hz yi 2 katına çıkarırım daha iyi değil mi

Ben üniden yeni mezun oldum kpss hazırlanıyorum. Aslında gameboosterın monitörünü alıp seneye monitör yenilemeye gitsem gameboosterı 2.ekran olarak kullansam seneye 2 K çözünürlüklü bi monitör alıp gameboosterı 2.ekran olarak kullansam ıps oldugu için 2.ekran olarak gayet iş yapar diye düşünüyorum. Ama işte emin olamıyorum 200 hz ve 100 hz arasında çok fark var .
Dostum o dediğin sorunlu monitör. Ghosting vs vs. 1 kere alıyorsun sağlam al.

Curved olması iyi bir şey değil, anlamayıp bilmeyenleri yemek için ve elde kalan VA panelleri satabilmek için çıkartılmış teknoloji. Çok çok kaliteli olmadığı sürece en iyi curved monitör en kötü IPS ve TN'den kötü olabilir.

Kanka işte benim zaten bütçe 2.5- 3 k arasıydı zorlayarak 3.3 K ya çıkabildim. Yeni sistem aldım monitörüde yeni dün aldım. Daha ekipmanlar alıcam. Klavyesiydi mousesiydi kulaklığıydı bilgisayar masası koltuğu derken çok masraf çıkıcak. 4K ya çıkarsam bütçede sıkıntım artacak
Dostum o dediğin sorunlu monitör. Ghosting vs vs. 1 kere alıyorsun sağlam al.

Kanka işte benim zaten bütçe 2.5- 3 k arasıydı zorlayarak 3.3 K ya çıkabildim. Yeni sistem aldım monitörüde yeni dün aldım. Daha ekipmanlar alıcam. Klavyesiydi mousesiydi kulaklığıydı bilgisayar masası koltuğu derken çok masraf çıkıcak. 4K ya çıkarsam bütçede sıkıntım artacak
Sonradan pişman olma diye diyoruz. Gerekirse pcyi 1 ay kullanama ama güzel bir monitör al. O monitörü sen teslim aldıktan sonra geri iade edebiliyor musun? Öyle bir şey varsa o monitörü kur. Kutusuna falan zarar verme. Sağında solunda sticker varsa çıkarma. PC ile ekran kartı ve cpu testi yap sağlam mı gör. 2 3 saat incele araştır. Eğer pc sıkıntısızsa götür monitörü iade et. LG ya da Asus olanı al. Gerekirse klavye mouse alma pcyi 20 gün kullanma ama aldığın monitör kaliteli olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı