Oyun Oynamak İstemiyorum

Kesinlikle, kaliteli bir şey tattıktan sonra kalitesiz oyunlar çok can sıkıyor. Teşekkürler yorumunuz için.
Sarma bence LoL'e ben başladığıma pişmanım 2 yıldır bırakamıyorum. Bilerek takımına 2 oyun kötü oyuncu getirip 3 oyun iyi oyuncu getirtip devamlı oynatmaya çalışıyorlar.

Kesinlikle, kaliteli bir şey tattıktan sonra kalitesiz oyunlar çok can sıkıyor. Teşekkürler yorumunuz için.
Henüz oynamadıysanız; A Plague Tale, Mass Effect, The Witcher, Dragon's Dogma, Dragon Age, Fallout, Bayonetta, NieR: Automata gibi oyunlara bakabilirsiniz. Mass Effect, The Witcher, NieR ve Bayonetta bitince bir tuhaf olmuştum. Özellikle de Mass Effect. Spoiler vermeden, oyunun sonunda etrafta dolanıp böyle on dakika çevreye bakınıp daha sonra da oyunu kapatmıştım. Kaliteli oyunlar bitince, yerini dolduracak başka bir şey bulmak şart oldu. Hikayesine bağlanacak bir şey olmayınca o oyuna yeterli ilgi gösteremiyorum şahsen. Arada bir biraz açıp kapatıyorum açarsam bile. LoL, CS:GO tarzı kalitesiz veya en azından ruhsuz oyunlar bunların yanından bile geçemez.

Bedava geldiği için oynama zorunluluğu hissediyorsanız bu bağımlılık düzeyinde oyun oynadığınızdan olabilir.

Öte yandan seçici olmanız normal zira insanlar farklı oyuj tiplerini sevebilir. Mesela ben artık FPS oyunlarını sevmiyorum. PUBG hediye etseler oynamam bile.

Size tavsiyemse sosyalleşmenizdir.

@Spongeboimebob Broforce bilmez miyim? Sıradaki oyun listemde top 5'te. Shovel Knight sevemedim maalesef. Kontrolleri hoşuma gitmedi.
Henüz oynamadıysanız; A Plague Tale, Mass Effect, The Witcher, Dragon's Dogma, Dragon Age, Fallout, Bayonetta, NieR: Automata gibi oyunlara bakabilirsiniz. Mass Effect, The Witcher, NieR ve Bayonetta bitince bir tuhaf olmuştum. Özellikle de Mass Effect. Spoiler vermeden, oyunun sonunda etrafta dolanıp böyle on dakika çevreye bakınıp daha sonra da oyunu kapatmıştım. Kaliteli oyunlar bitince, yerini dolduracak başka bir şey bulmak şart oldu. Hikayesine bağlanacak bir şey olmayınca o oyuna yeterli ilgi gösteremiyorum şahsen. Arada bir biraz açıp kapatıyorum açarsam bile. LoL, CS:GO tarzı kalitesiz veya en azından ruhsuz oyunlar bunların yanından bile geçemez.
Bilgisayarım maalesef kaldırmıyor. Bağımsız yapımları bu yüzden çok seviyorum, genelde düşük sistem istiyorlar. LoL ise o kadar aşırı oynamıyorum. Günde 2 maç en fazla. Takımım da genelde iyi geliyor açıkçası ancak en kısa sürede bırakacağım. Çünkü çok bağımlılık yapıyor. Diğer oyunlara ilgim kaçmasın.

Bedava geldiği için oynama zorunluluğu hissediyorsanız bu bağımlılık düzeyinde oyun oynadığınızdan olabilir.

Öte yandan seçici olmanız normal zira insanlar farklı oyun tiplerini sevebilir. Mesela ben artık FPS oyunlarını sevmiyorum. PUBG hediye etseler oynamam bile.

Size tavsiyemse sosyalleşmenizdir.
Sosyalleşmeye çalışıyordum Korona öncesi, Korona biraz sıkıntı yarattı. Şimdi programlama ile uğraşıyorum. Hobi olarak. Oyunlara karşı bir istek oluşsun içimde diye. Uzun süre oynamazsam illaki canım oyun oynamak ister. Bağımlılık düzeyinde oynuyor muyum? Orası muamma. Ama yazdıklarınız çoğu tam bana uyan tipte.
Oyunlardan sıkıldığınızda belli bir ara verin. O dönemde, kitap okuma gibi aktiviteler yapabilirsiniz. Belli bir dönemden sonra oyun oynama isteğiniz geri dönecektir.
Programlama hobisi edindim. Onunla uğraşıyorum.
Heralde herkeste aynı sıkıntı var. Havaların bunaltıcı sıcaklığından bence.
Umarım...

@Spongeboimebob Broforce bilmez miyim? Sıradaki oyun listemde top 5'te. Shovel Knight sevemedim maalesef. Kontrolleri hoşuma gitmedi.

Bilgisayarım maalesef kaldırmıyor. Bağımsız yapımları bu yüzden çok seviyorum, genelde düşük sistem istiyorlar. LoL ise o kadar aşırı oynamıyorum. Günde 2 maç en fazla. Takımım da genelde iyi geliyor açıkçası ancak en kısa sürede bırakacağım. Çünkü çok bağımlılık yapıyor. Diğer oyunlara ilgim kaçmasın.
İlk Mass Effect oyunu o kadar da ağır bir sistem istemiyor. Onu deneyebilirsiniz. Dragon Age: Origins ve Fallout da aynı şekilde. Film izlemek ve kitap okumak da oldukça zevkli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı