Oyun oynanırken birden CMD açılıp kapandı

onurlexa

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 3.5GHZ 35MB AM4 65W

Asus TUF GAMING A520M-PLUS DDR4 S+V+GL AM4

Palit RTX3060 DUAL 12GB 192Bit GDDR6(LHR)

GSkill RipjawsV 32GB(2x16) Siyah 3200MHz DDR4 CL16 (32GB RAM)

Kingston SNV2S/500G 500GB SSD m.2 NVMe 3500/2100
Kolay gelsin, CS2 oynuyordum. Maçın tam ortasında birden CMD açıldı, beni masaüstüne attı. Görev çubuğunda CMD harici 2-3 ikon daha belirdi, sonrasında hemen yok oldular. Virüs gireceğini sanmıyorum, bilgisayarımda sayılı program yüklü ve hepsi lisanslı, korsan bir uygulama yok. Sadece CS2 oynuyorum. Neden olmuş olabilir? Format atmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız ASUS mu? Armoury Crate uygulaması yüklü mü?

Kolay gelsin, CS2 oynuyordum. Maçın tam ortasında birden CMD açıldı, beni masaüstüne attı. Görev çubuğunda CMD harici 2-3 ikon daha belirdi, sonrasında hemen yok oldular. Virüs gireceğini sanmıyorum, bilgisayarımda sayılı program yüklü ve hepsi lisanslı, korsan bir uygulama yok. Sadece CS2 oynuyorum. Neden olmuş olabilir? Format atmak istemiyorum.
Cmdyi yönetici olarak aç sfc /scannow yaz

@UmutMelihAkyol'un dediğine ek olarak Kaspersky ya da iCUE kullanıyor musunuz?

Kaspersky ile tarama yapmayı denedim en son %1'di aradan 1 saat geçti tekrar baktığımda yine aynıydı ne görev yöneticisine girebiliyorum ne başka bir şey yapabiliyorum sanırım format atacağım

Evet ASUS hatırlamıyorum ama yüklü olup olmadığını

Yüklüymüş hocam

Kaspersky ile tarama yapmayı denedim en son %1'di aradan 1 saat geçti tekrar baktığımda yine aynıydı ne görev yöneticisine girebiliyorum ne başka bir şey yapabiliyorum sanırım format atacağım
Virüs anlamında dememiştim. Kaspersky ve iCue arkada güncelleme yaparken cmd açılıp kapanabiliyor, kimi zaman da ekran gidip gelebiliyor. Belki böyle bir şey yaşanmıştır dedim ama dediğinize başka bir durum var.

Hocam bu olayı yaşadıktan sonra kaspersky indirdim ne internette bir şey arayabiliyorum ne uygulamayı kaldırabiliyorum erişim engellendi diyor format atıp kökten çözeceğim başka çare yok gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı