Oyun oynanırken CPU kullanımı %100 olması sorun olur mu?

SlaugteR

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün The Last of Us part1 oynayacaktim fanlardan çok ses gelmeye başlayınca baktım, CPU 100 olmuş. Normal kullanımda 15-20 arası oluyor. 100 kullanım bir sorun çıkartır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Last Of Us şu an PC tarafında sıkıntılı bir oyun. CPU kullanımı yüksek olması normal ben denediğimde bende de aynısı olmuştu. Sıcaklıklar ne durumda?

Merhaba, bugün The Last of Us part1 oynayacaktim fanlardan çok ses gelmeye başlayınca baktım, CPU 100 olmuş. Normal kullanımda 15-20 arası oluyor. 100 kullanım bir sorun çıkartır mı?
Oyunu yeni açtığınızda sağ altta gölgelendiriciler oluşturuluyor yazıyorsa o kadar harcaması normal. Gölgelendiricilerin oluşturulması bittiği halde mi yüksek kullanım var?

TLOU'da hala bu sorunlar devam ediyor maalesef. Sıkıntı yaratmaz dediğimiz sistemlerde bile yer yer işlemci kullanımı uçup gidiyor. Sorun teşkil etmese de sıcaklık değerlerine dikkat etmekte fayda var.

İşlemcinizin modeli nedir? Böyle oyunlarda işlemci büyük güç harcar.

i3-12100F 12 nesil

Oyunu yeni açtığınızda sağ altta gölgelendiriciler oluşturuluyor yazıyorsa o kadar harcaması normal. Gölgelendiricilerin oluşturulması bittiği halde mi yüksek kullanım var

Oyunu yeni açtığınızda sağ altta gölgelendiriciler oluşturuluyor yazıyorsa o kadar harcaması normal. Gölgelendiricilerin oluşturulması bittiği halde mi yüksek kullanım var?
Gölgelendirme indirmesi bitti ama hala yüksek CPU devam ediyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı