Oyun oynarken 10 dakika sonra bilgisayar donuyor

Abi o programı kullanamadım. Speedfan'la test etsem olur mu sıcaklığı? Bu arada sıcaklık sorunu olduğumu sanmıyorum ama. :( Bir de abi BIOS'u güncelliyorum da dediğiniz gibi yanlış bir şey yaparsam sorun çıkar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
AİDA 64'de sıcaklık değerlerini kontrol etmek okadar zor değil... Programı kur> Programı aç> sağda Bilgisayara tıkla> Algılayıcıya tıkla tamam. BİOS güncellemek için; Ömerin konusundaki gibi yaparsan sorun olmaz. Çok basit, zorluğu yok.

Abi bahsettiğin gibi yaptım. SKYRIM'i en yüksek ayarlarda oynarken bile sıcaklık en fazla 50 derece oluyor. Sorun BIOS'da herhalde güncelicem ama korkuyorum ya yanlış sürücüyü falan indirdiysem diye... Yanlış birşey yaparsam BIOS güncellerken formatla düzelirmi?

bunlar oyun oynarken olan sıcaklık değerleri ve check şeyleri buna rağmen hala bilgisayarım donuyor özellikleri resimlerde var bide ben yazıyım

intel core i5 m480 2.67ghz
8.00 GB RAM
64 Bit Orijinal windows 10
Nvidia gt420 m
intel HD graphics
toplam kullanılabilen 1760
ayrılmıs video bellegi 128
Palaşılan sistem belleği 1632

Bu sisteme rağmen çok kasıyor Lütfen acil yardım edin deli oldum yeni aldım bide bilgisayarı

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 1.PNG
    Ekran Alıntısı 1.PNG
    21,4 KB · Görüntüleme: 263
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    8,2 KB · Görüntüleme: 126
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    13,5 KB · Görüntüleme: 188
  • 19-Temmuz-2017_16-57.png
    19-Temmuz-2017_16-57.png
    26,5 KB · Görüntüleme: 338
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı