Oyun Oynarken 700-900 ping sorunu

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Beyler benim internetim berbat ötesi ayda yıldı bir kere düzelip normale dönüyor. Cs:go oynuyorum en normali 200 ping oluyor ama 200 ping nadiren oluyor. 700-900 ping arası deliriyorum w tuşuna bastığım gibi 100 metre gidip geri geliyor :D Çok fazla canımı sıkmaya başladı son günlerde. Zaten canım sıkkın oluyor birde üstüne o eklenince deliriyorum kaldırıp atasım geliyor bilgisayarı ama yenisine almazlar o yüzden atamıyorum :D Küfür ediyorum bazen çok değil ama ediyorum et et nereye kadar. Bir öneri söyleyin şöyle yap böyle yap diye ya çok sinirleniyorum yoksa :D

Galiba sorun sunucularda ya da oyunda. Sürekli bağlantı sorunu veriyor. Sırf bu sorunlar yüzünden rekabetçi sunucusundan 7 gün ceza yedim. Ancak bilemiyorum. Belki de bu sorun servis sağlayıcılarından kaynaklanıyor da olabilir. Ama bana man4ıksız geliyor. Çünkü herkes yaşıyor bu sorunu. Serverler çöküp çöküp duruyor. :/

İnternet hızım da pek bir sorun yok ama, BF3 oynarken çok vurulursam resmen deliyorum, bilgisayara defalarca kez vurduğum oldu. :D

Öfkelenmen normal. Nasılmı ? Buyur :

Rage.jpg

Ping sorununa gelirsek o bu aralar çoğu kişide oluyor. Bende , arkadaşlarımda , takımımdakilere. Valvenin sunucularında hakketen sorun var ama senin internetinde eklenince hakketen ping coşuşu yaşanıyor. Ben bekliyorum valve birgün düzeltsin diye. Çünkü topluluk sunucularında herkezin pinginin 40 ın altında olduğu server lar mevcut. Valve neden bunu yapamıyor? Bilmiyorum ama ping sorunundan dert ediyorsan topluluk türk sunucularını deneyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı