Oyun oynarken alta inmesi ve ekranın küçülmesi

serdar0816

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı 2 defa servise götürdüm anlamadılar. Bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar. Bilgisayarım oyun oynarken veya video izlerken oyunu, videoyu alta alıyor ekranı küçültüyor ve bu beni çok sinirlendiriyor.

Klavye, mouse değiştirdim ama sonuç aynı. Acaba USB girişlerinde mi sıkıntı var? Yoksa kasada bir yerde temas mı var? Saygılar sunarım, iyi aksamlar.

Bendede bir ara oluyordu ancak kasayla alakası yok benim interent bağdaştırısı vardı TP-Link onun programı açıkken oyun 2-3 dk'da bir aşağı iniyordu. Ancak onu kapattıktan sonra sorun düzeldi . Senin de büyük ihtimal sorun bu yüzdendir oyun oynarken yanda çalışan uygulamara göz at derim.

Sayın arkadaslarım benim sikayetim tam olarak su: cihazda flim izlerken veya oyun oynarken sekmeyi otomatik asaği alması. Windows serilerin hepsini denedim ayni sonuç değişmiyor.

Sistem hakında bilgi vereyim:

• i5 3330 işlemci
  • 8gb ram
  • 1tb hardisk
Yeni ekran kartim. Elektirik dalgalanmasında yandiği icin eski ekran kartim olan nividia 128 mbit pc expres ekran karti. 700 watt powerr suply kulaniyorum. Ben kasanin USB'lerinde mi problem var diye düsünüyorum. Acaba kasayi değistirsem sorun cözülür mü? Onuda bilmiyorum. Hala düsünüyorum cözemedim. Acaba buna ne etken oluyor :(

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı