Oyun oynarken ani FPS düşüşü

kskenes1912

Decapat
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bir süredir bu sorunla karşı karşıyayım. League of Legends oyununu oynarken oyun başlarında FPS 180-200LERDE başlamasına rağmen koridora gidince 100'lere düşüyor fightlarda ise aniden 20-40 arasına düşüyor geri yükseliyor ve tekrar düşüyor. Sürekli bu böyle devam ediyor. PC'ye format atalı iki gün oldu. Temiz bir kurulum yaptıgımı düşünüyorum driverlar falan hepsini yükledim yani sorun burada değil. Yükleyeceğim resimlerde sistemimin özelliklerini sizlere göstereceğim. Yardımlarınızı bekliyorum. Çıldırmak üzereyim bu sorunu düzeltmem lazım şimdiden teşekürler.

pc özellik2.png
pc özellik.png

Adsız.png

Şu an sekmeler arası geçişler biraz kasmalı oluyor driverlar tam yüklü aygıt yöneticisini de atmak istedim buyrun ona da bakabilirisniz:
pcözellik3.png

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Bir türlü çözemediğim sorun başka bir şey bakmak isterseniz söyleyin bakıp atayım kounyu takipteyim bekliyorum çıldıracağım :(:(:(:(
güncel.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı