Oyun oynarken aniden gelen System thread exceptıon not handled hatası

İşletim sistemi
Windows 10

halilZZersS

Hectopat
Daha fazla  
İlk olarak 1-2 gün önce Assassin's Creed: Valhalla oynarken çıkmıştı bu hata. Biraz araştırdıktan sonra internette sürücülerle alakalı bir sorun olduğunu okudum. Tüm sürücüleri tekrardan güncelledim. Bugüne kadar bir sorun yoktu. Fakat aynı oyunu oynarken yine aynı hata ile karşılaştım. İşletim sistemim Windows 10.sistem özelliklerini de aşağıya bırakıyorum.(maalesef hatayı çekip atamıyorum. Çünkü sürekli olmadı ve kısa sürdü. Çekecek zamanım olmadı.)

-Amd Ryzen 5 3600.
-Asus Dual 1660 Ti EVO.
-Asus TUF Gaming B450-M PRO Gaming.
-Crucial Ballistix 16 GB 3000MHz DDR4.
-Wd Blue SN550 500 GB SSD.
-Xigmatek cyclops Black kasa 650W +80 PSU.(psu modelini bilmiyorum. Kasa ile birlikte geliyordu.)

Birde şeyi ekleyeyim.Bu hata sadece Valhalla oynarken oluyor.Masaüstünde veya Discord'da dolaşırken olmuyor.İnternetten baktığımda ise sebepsiz yere Valhalla'da mavi ekran hatası alanlar olduğunu da gördüm.Birazdan başka bir oyunda deneyip size iletirim.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim

Ekran kartı ile alakalı oluşmuş gözüküyor.

Sürücüm güncel diyorsun.

Ekran kartını OCCT ile 3D testi yap. Bakalım crash verecek mi? OCCT'nin bir sürümü hatalı ama hangisi tam hatırlayamıyorum.

https://www.ocbase.com/download
Dün akşam Valhalla'nın Türkçe yamasını kaldırmak için dosya doğrulaması yaptım. Ondan sonraki 1 saat oynayışta hata vermedi. Sonra Cyberpunk 2077'de denedim yine bir sıkıntı olmadı.Acaba Valhalla'nın Türkçe yama dosyaları ile alakalı bir hata olabilir mi?Çünkü yamayı kurduktan sonra oyunun giriş ekranındaki bir kaç sinematik kaldırılmıştı.
Ekran kartı ile alakalı oluşmuş gözüküyor.

Sürücüm güncel diyorsun.

Ekran kartını OCCT ile 3D testi yap. Bakalım crash verecek mi? OCCT'nin bir sürümü hatalı ama hangisi tam hatırlayamıyorum.

https://www.ocbase.com/download
OCCT testinde herhangi bir hata çıkmadı.

Son düzenleme:
OCCT hata vermediyse iyi.

Valhalla ile sıkıntı olabilir mi bilmiyorum.
Galiba Valhalla'da bir sıkıntı vardı. Cyberpunk'ta hiçbir sorun yaşamadım. Eğer olurda ilerde tekrar yaşarsam Minidump dosyasını paylaşırım. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. İyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı