Oyun oynarken aniden kapanıyor ve açılması uzun sürüyor.

erhankarahann

Centipat
Arkadaşlar son bir kaç gündür bu sorunu fazlasıyla yaşıyorum. Oyun oynarken aniden kapanıyor ve açılması çok uzun sürüyor, reset atıyorum 3-5 reset sonrasında da açılmıyor. Sonra pes ediyorum ve bilgisayarı kapatıyorum. Bir saat sonra açtığımda açılıyor ve aynı sorunları 3-5 saat sonrasında tekrardan veriyor. Ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum.

İşlemci aşırı ısındığı için olabilir. Termal macun ve işlemci üzerindeki fanın durumu nedir? Uzun süre bakım yapılmamışsa bakım yaptırın derim.

Bilgisayarı 2018 senesinde aldım, o zamandan beri termal macun vesayre değiştirmedim-temizlik yapmadım. Hiç te içini açmadım. Bunu nasıl yapabilirim bana detaylı şekilde anlatabilirseniz sevinirim.

Speccy'den ettiğim kontrollere göre 30-45 arasında değişen bir CPU sıcaklığı mevcut, termal macun ve iç temizliğini yaptırsam bu sorunları kökten kaldırabilir miyim arkadaşlar? @The Anorak @Vasconcelos
@The Anorak @Vasconcelos

Son düzenleme:
Evet termal macun yenile ve bir de fanın işlemci üzerinde olduğundan emin ol. Bende bir ara fan işlemci üzerinden çıkmıştı sürekli kapanıyordu pc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…