Arkadaşlar önceden bu sorun yoktu ama son günlerde oldukça sık olmaya başladı, güç kaynağını değiştirdim ama sorun hala devam ediyor. Bazen 20 dakika, bazen 2 saatte bir oyun oynarken aniden no signal hatası veriyor. Özellikle online oyunlarda cs 1.6'da karşılaştım bu sorunla ilk. Şimdi i7 4770 içindeki gpu'yu kullanıyorum, 1 saat falan oldu hata halen yok ama ekran kartımı kullanamıyorum bir yardımcı olsanız.
Sistem:
i7 4770
gtx 960
8gb ddr3
Asus h81m-e
Güç kaynağı zalman zm500 lx
Güç kaynağının yetersiz olduğunu düşünmüyorum, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Ekran kartımın sıcaklıgı boşta 30 yükte en fazla 60 derece oluyor, Msi afterburner kullanıyordum onuda sildim ama hata halen devam ediyor. 1 defa da format attım bu gün
Oyun kapandığı zaman arka planda müzik çalmaya devam ediyor, ts3'de konuşunca arkadaşlar duyuyor ama monitorde no signal hatası kalıyor. Oyun sesi yankı yapıyor.
Dediğiniz programı indirdim 60 dereceye kadar çıktı ama yok hata vermedi. Şuan pcıe gpu'yu kullanıyorum hala çözemedim sorunu, ekran kartını şuan başka bir sistemde denemem mümkün değil
Sorunumu çözdüm arkadaşlar herkeze teşekkür ederim.
MSI afterburner programı ile overclock ediyordum ekran kartını sona dayadım bütün çubukları ama voltaj vermemişim voltajı yükseltince sorun kalmadı.