Çözüldü Oyun oynarken aniden NO SİGNAL HATASI !

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

enesaltuntas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar önceden bu sorun yoktu ama son günlerde oldukça sık olmaya başladı, güç kaynağını değiştirdim ama sorun hala devam ediyor. Bazen 20 dakika, bazen 2 saatte bir oyun oynarken aniden no signal hatası veriyor. Özellikle online oyunlarda cs 1.6'da karşılaştım bu sorunla ilk. Şimdi i7 4770 içindeki gpu'yu kullanıyorum, 1 saat falan oldu hata halen yok ama ekran kartımı kullanamıyorum bir yardımcı olsanız.

Sistem:
  • i7 4770
  • gtx 960
  • 8gb ddr3
  • Asus h81m-e
  • Güç kaynağı zalman zm500 lx

Güç kaynağının yetersiz olduğunu düşünmüyorum, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının sıcaklıklarını kontrol ettin mi? Etmediysen et. Aşırı sıcaklıktan dolayı da kapanıyor olabilir.

Ekran kartımın sıcaklıgı boşta 30 yükte en fazla 60 derece oluyor, Msi afterburner kullanıyordum onuda sildim ama hata halen devam ediyor. 1 defa da format attım bu gün :(

Oyun kapandığı zaman arka planda müzik çalmaya devam ediyor, ts3'de konuşunca arkadaşlar duyuyor ama monitorde no signal hatası kalıyor. Oyun sesi yankı yapıyor.

İmkanın varsa kartı başka bir sistemde dene. Orada da problem olursa garantiye ver hiç düşünmeden.

Dediğiniz programı indirdim 60 dereceye kadar çıktı ama yok hata vermedi. Şuan pcıe gpu'yu kullanıyorum hala çözemedim sorunu, ekran kartını şuan başka bir sistemde denemem mümkün değil :(

Sorunumu çözdüm arkadaşlar herkeze teşekkür ederim.
MSI afterburner programı ile overclock ediyordum ekran kartını sona dayadım bütün çubukları ama voltaj vermemişim voltajı yükseltince sorun kalmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı