Oyun Oynarken Aniden Sistemin Kitlenmesi

• Konuyu başlatan CanFakedead
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.066
C

CanFakedead

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben CanFakedead. Son zamanlarda oyun oynarken Pc birden kitleniyo bu nadiren oluyor 2 3 günde hatta 4 günde 1 oluyor ama tüm oyun keyfimin içine ediyor. Oyun birden duruyo o an ekrandaki animasyonlar devam ediyo bazı sesler devam ediyo bi yerden sonra bunlar da duruyo bu aşamadan sonra ekranda donuk bi görüntü oluyo klavyeden hiçbişi okumuyo tek çözüm açma kapama tuşuna basarak Pc'yi kapatıp tekrar açmak. Sizce bunun nedeni nedir ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Başka bi ihtimalden olamaz mı ? Eğer ekran kartından kaynaklıysa tavsiyesi için @Recep Baltaş 'dan yardım istiyorum.

Ayrıca arkadaşlar hala konuyla ilgili fikri olan varsa lütfen belirtin. Şimdi kasayı bi temizlicem kablolara bakıcam.

Başka bi ihtimalden olamaz mı ? Eğer ekran kartından kaynaklıysa tavsiyesi için @Recep Baltaş 'dan yardım istiyorum.

Ayrıca arkadaşlar hala konuyla ilgili fikri olan varsa lütfen belirtin. Şimdi kasayı bi temizlicem kablolara bakıcam.
Sanmıyorum. Çünkü bende de aynı sıkıntı yaşanmıştı. Bilgisayarda oynuyorsun bir anda takılı kalıyor res çekiyıorsun dimi. Eğer öyleyse ekran kartı sorunlu. @Recep Baltaş konuya bakar mısın lütfen.

Ekran kartının driverini kaldırıp sistemi yeniden başlat ve driveri tekrar kurup test et. Kilitlenmeler genellikle Ram kaynaklı olur ama tek ram kullanıyorsunuz ram olduğunu düşünmüyorum. Anakartınızın biosu son sürüm mü ?

BIOS güncellemesi daha önce yaptım. Ama güncelliği konusunda şüpheliyim. Öyle markalı bi anakartım yok. ECS 61H2-MV anakartım var. Kasayı söktüm ekran kartım Z3 Plus'ta ufak bi sarkıyordu sonları bu ekran kartı destekleyicisini taktım son durum aşağıdaki gibi. Sarkma hiç yok şuan o destekleyiciyi takınca farkettim baya sarkıyormuş. Kablolarda sorun yok bi toz alıcam. Ayrıca tek modül ram kullanıyorum. 8 GB 1333 Mhz.

Arkadaşlar aradan baya vakit geçti hala bi fikri veya önerisi olan yok mu ?

Dosya Ekleri

• IMG-20150204-WA0001.jpeg
    IMG-20150204-WA0001.jpeg
    496,9 KB · Görüntüleme: 265
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı