Oyun oynarken anlık takılmalar oluyor

Blt97

Centipat
Daha fazla  
Selam, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynuyorum ve arada anlık takılmalar oluyor. Devam ettikçe en sonunda PC dondu klavye, mouse ve nedense internet de aynı anda gitti. PC kendi kendine format atmadı ama klavye ve mouse gittiği için format atmak zorunda kaldım. Bu sorunu birçok kez yaşadım sizce sorun nereden kaynaklanıyor?

Selam, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynuyorum ve arada anlık takılmalar oluyor. Devam ettikçe en sonunda PC dondu klavye, mouse ve nedense internet de aynı anda gitti. PC kendi kendine format atmadı ama klavye ve mouse gittiği için format atmak zorunda kaldım. Bu sorunu birçok kez yaşadım sizce sorun nereden kaynaklanıyor?

Bilgisayar özellikleri ne? Antivirüs kullandınız mı? Bilgisayarda bildiğiniz bir virüs var mıydı?

@Blt97 sistem özelliklerini yazar mısın?

MSI 2060 Super.
B550 Gaming Plus anakart.
MSI MPG 850W PSU.
Ryzen 3600.
Samsun 970 EVO M.2 SSD.
G.Skill 16 GB 3600 MHz RAM çift kanal.

Bilgisayar özellikleri ne? Antivirüs kullandınız mı? Bilgisayarda bildiğiniz bir virüs var mıydı?

Ek bir antivirüs kullanmıyorum arkadaşlar bu arada Memtest86 testini de yaptım hata bulunmadı.
Bu arada sıcaklıkları da aynı anda kontrol ettim işlemci 50 dereceyi ekran kartı da 70 dereceyi geçmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI 2060 Super.
B550 Gaming Plus anakart.
MSI MPG 850W PSU.
Ryzen 3600.
Samsun 970 EVO M.2 SSD.
G.Skill 16 GB 3600 MHz RAM çift kanal.

Ek bir antivirüs kullanmıyorum arkadaşlar bu arada Memtest86 testini de yaptım hata bulunmadı.
Bu arada sıcaklıkları da aynı anda kontrol ettim işlemci 50 dereceyi ekran kartı da 70 dereceyi geçmiyor.
Hocam garanti bitmediyse ve markalı ise servise bir yollayın açıkçası ben anlayamadım.

Bu takılmalar ve oyun sırasında ısı değerleriniz nedir? Termal olarak yeteri kadar sisteminizi serinletemediğinizde de bu tip sorunlar yaşanabiliyor diye biliyorum. İşlemci soğutucunuz nedir? Kasanızın da en azından çok serin bir yerde olmasa da yeteri kadar hava aldığına emin olmanız ve toz temizliğini de yapmanız gerekir. Formattan kastınız da reset atmaktan bahsediyorsunuz sanırım.

@KafadanKontak İşlemci 50 dereceyi geçmiyor, ekran kartı ise 70 dereceyi geçmiyor. Kasanın içi temiz. Soğutucum arctic freezer 34 e sports duo. Bu arada yanlış yazmışım evet reset atıyor. Daha doğrusu ben atmak zorunda kalıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı