toyfishq Kilopat Katılım 26 Kasım 2017 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #1 Merhaba ben oyun oynarken aynı zamanda farklı işlemler de yapmak istiyorum. Discord'a, Chrome’a falan girmek istiyorum, ama maalesef girdiğimde aşırı FPS düşmesi oluyor oynatmıyor. Acaba RAM yükseltsem sorun çözülür mü?
Merhaba ben oyun oynarken aynı zamanda farklı işlemler de yapmak istiyorum. Discord'a, Chrome’a falan girmek istiyorum, ama maalesef girdiğimde aşırı FPS düşmesi oluyor oynatmıyor. Acaba RAM yükseltsem sorun çözülür mü?
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 9 Ocak 2021 #11 toyfishq dedi: Evet Windows 10 değişiyor ama genel olarak LoL oynarken Discord'a giriyorum. Genişletmek için tıkla... 3 GHz çift çekirdekli işlemci. 4 GB RAM. 16 GB boş sabit disk alanı Nvidia GeForce 8800 veya AMD Radeon HD 5670 ya da eşdeğeri ekran kartı (512 MB veya daha fazla ekran kartı belleğine (VRAM) sahip paylaşımsız GPU) DirectX v9.0c veya daha üst sürüm desteği. Lol 4GB ram istiyor ram yetersiz. Artı 0 Eksi
toyfishq dedi: Evet Windows 10 değişiyor ama genel olarak LoL oynarken Discord'a giriyorum. Genişletmek için tıkla... 3 GHz çift çekirdekli işlemci. 4 GB RAM. 16 GB boş sabit disk alanı Nvidia GeForce 8800 veya AMD Radeon HD 5670 ya da eşdeğeri ekran kartı (512 MB veya daha fazla ekran kartı belleğine (VRAM) sahip paylaşımsız GPU) DirectX v9.0c veya daha üst sürüm desteği. Lol 4GB ram istiyor ram yetersiz.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 9 Ocak 2021 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 9 Ocak 2021 #13 Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam sorun ram de. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam sorun ram de.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 9 Ocak 2021 #14 Sadece RAM kaynaklı olduğunu zannetmiyorum. Genel olarak ondan kaynaklı. Artı 0 Eksi
riseofthefallensigma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #15 RAM alın, sorun çözülecektir. FPS illa düşer ama droplar azalır. Artı 0 Eksi
ulaselessar Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 317 Çözümler 1 9 Ocak 2021 #16 Görürsünüz. Artı 0 Eksi
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #17 Arkadaşa RAM deyip geçirmişsiniz ama çoğu oyunu arkada Discord açık bir şekilde FPS drop olmadan oynayabiliyorum. Disk kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
Arkadaşa RAM deyip geçirmişsiniz ama çoğu oyunu arkada Discord açık bir şekilde FPS drop olmadan oynayabiliyorum. Disk kaynaklı olabilir.
Alicem Doğan Megapat Katılım 28 Kasım 2013 Mesajlar 899 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 3600, Asus GTX 650Ti Boost 2GB, Corsair Vengeance 16GB (2x8), Biostar M700 500GB M2 SSD, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Seagate Barracuda 1TB HDD, Windows 10 Home SL 21H2 Laptop: (HP Vitcus 15.6") i7 12700h , RTX 3050Ti, 16GB DDR4, 1TB WD M2 SSD, W11 Home SL Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #18 Discord'un oyun içi arayüzünü kapatmayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 9 Ocak 2021 #19 Silinen üye dedi: Sadece RAM kaynaklı olduğunu zannetmiyorum. Genel olarak ondan kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Hocam Lol boşta 4GB ram istiyor arkadaşta toplam 4GB ram var. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sadece RAM kaynaklı olduğunu zannetmiyorum. Genel olarak ondan kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Hocam Lol boşta 4GB ram istiyor arkadaşta toplam 4GB ram var.
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 9 Ocak 2021 #20 toyfishq dedi: GT-710. E8400. 4 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'i 8 yaparsanız muhtemelen sorununuz çözülecektir. İsterseniz Windows 8.1'de kurup daha garanti altına alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
toyfishq dedi: GT-710. E8400. 4 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM'i 8 yaparsanız muhtemelen sorununuz çözülecektir. İsterseniz Windows 8.1'de kurup daha garanti altına alabilirsiniz.