toyfishq Kilopat Katılım 26 Kasım 2017 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #1 Merhaba ben oyun oynarken aynı zamanda farklı işlemler de yapmak istiyorum. Discord'a, Chrome’a falan girmek istiyorum, ama maalesef girdiğimde aşırı FPS düşmesi oluyor oynatmıyor. Acaba RAM yükseltsem sorun çözülür mü?
Merhaba ben oyun oynarken aynı zamanda farklı işlemler de yapmak istiyorum. Discord'a, Chrome’a falan girmek istiyorum, ama maalesef girdiğimde aşırı FPS düşmesi oluyor oynatmıyor. Acaba RAM yükseltsem sorun çözülür mü?
KS KS toyfishq Kilopat Katılım 26 Kasım 2017 Mesajlar 77 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #21 Saltopat dedi: Hocam RAM'i 8 yaparsanız muhtemelen sorununuz çözülecektir. İsterseniz Windows 8.1'de kurup daha garanti altına alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bana kalsa Windows 7 kullanmak istiyorum ama bazı uygulamalar desteği yüzünden 10 kullanmak zorundayım, teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Saltopat dedi: Hocam RAM'i 8 yaparsanız muhtemelen sorununuz çözülecektir. İsterseniz Windows 8.1'de kurup daha garanti altına alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bana kalsa Windows 7 kullanmak istiyorum ama bazı uygulamalar desteği yüzünden 10 kullanmak zorundayım, teşekkür ederim
krm.akks Decapat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #22 RAM yetersizdir. Steam'den oynuyorsan Alt+Tab yapınca altta internet tarayıcısı var oradan Google kullanabilirsin daha kolay olur. Artı 0 Eksi
RAM yetersizdir. Steam'den oynuyorsan Alt+Tab yapınca altta internet tarayıcısı var oradan Google kullanabilirsin daha kolay olur.