Oyun oynarken başka birisi ekrana bağlanıyor

Virüs'lük bir şey değil, monitörün kendi ayarlarında var ancak nasıl kapatacağımı bilmiyorum.

Hayır, monitörün özelliği.

Olmuyor maalesef.

Tam olarak ne için bu, çünkü bu dediğim olay monitörün kendi ayarı bilgisayardan bağımsız bir şekilde akıllı televizyon gibi düşünebilirsiniz.

Geliştirici ayarlarına erişim sağlayabiliyorsunuz oradan olur, veya harici cihaz yöneticisi, @TxFhGb'da birkaç adım yazdı onları deneyiniz, olmazsa en kötü Samsung'a ticket açın.

Virüs'lük bir şey değil, monitörün kendi ayarlarında var ancak nasıl kapatacağımı bilmiyorum.

Hayır, monitörün özelliği.

Olmuyor maalesef.

Tam olarak ne için bu, çünkü bu dediğim olay monitörün kendi ayarı bilgisayardan bağımsız bir şekilde akıllı televizyon gibi düşünebilirsiniz.

Dediğim ayar kısaca cihazınza başka cihazlar bağlanamaz/yönetmez. "bu bilgisayara uzaktan yardım ile bağlanmasına izin ver" olarak geçer ayrıca. Alttaki bağlantı ayarını "izin verme" olarak değiştirin.

Geliştirici ayarlarına erişim sağlayabiliyorsunuz oradan olur, veya harici cihaz yöneticisi, @TxFhGb'da birkaç adım yazdı onları deneyiniz, olmazsa en kötü Samsung'a ticket açın.
Şöyle bir kumandası var

Dediğim ayar kısaca cihazınza başka cihazlar bağlanamaz/yönetmez. "bu bilgisayara uzaktan yardım ile bağlanmasına izin ver" olarak geçer ayrıca. Alttaki bağlantı ayarını "izin verme" olarak değiştirin.

1724958341906.png

Doğru mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    28 KB · Görüntüleme: 29
Maalesef işe yaramdı.

Birkaç fotoğraf yükledim, bu menulere girebilirsiniz olabilir belki, arkadaşın paylaştığı bilgisayara bağlanmama, sizinki monitör sanirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240829_221041_Gallery.jpg
    Screenshot_20240829_221041_Gallery.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20240829_221044_Gallery.jpg
    Screenshot_20240829_221044_Gallery.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 24
Maalesef işe yaramdı.

Tüm monitörlerdemi yoksa sadece 1 monitördemi sorun yaşıyorsunuz? Düzenleme: Ayarlar uygulamasını açıp arama yerine "uzak masaüstü ayaları" yazın. Açılan sayfadan uzak masaüstünü devre dışı bırakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı