Oyun oynarken başka birisi ekrana bağlanıyor

Geliştirici ayarlarına erişim sağlayabiliyorsunuz oradan olur, veya harici cihaz yöneticisi, @TxFhGb'da birkaç adım yazdı onları deneyiniz, olmazsa en kötü Samsung'a ticket açın.

Dediğim ayar kısaca cihazınza başka cihazlar bağlanamaz/yönetmez. "bu bilgisayara uzaktan yardım ile bağlanmasına izin ver" olarak geçer ayrıca. Alttaki bağlantı ayarını "izin verme" olarak değiştirin.

Geliştirici ayarlarına erişim sağlayabiliyorsunuz oradan olur, veya harici cihaz yöneticisi, @TxFhGb'da birkaç adım yazdı onları deneyiniz, olmazsa en kötü Samsung'a ticket açın.
Şöyle bir kumandası var

Doğru mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    28 KB · Görüntüleme: 29
Şöyle bir kumandası var.

Monitor Smart TV gibi ise ayarlar menüsüne gidin, genel yeri olması gerek uygulamarın galeri Netflix vs falan olan, oradan ayarlara girin, orada ise dediğim gibi harici cihaz yöneticisi kısmı olması gerek, oradan bir şeyler yapılır.

Maalesef işe yaramdı

Maalesef işe yaramdı.

Birkaç fotoğraf yükledim, bu menulere girebilirsiniz olabilir belki, arkadaşın paylaştığı bilgisayara bağlanmama, sizinki monitör sanirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240829_221041_Gallery.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20240829_221044_Gallery.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 24
Maalesef işe yaramdı.

Tüm monitörlerdemi yoksa sadece 1 monitördemi sorun yaşıyorsunuz? Düzenleme: Ayarlar uygulamasını açıp arama yerine "uzak masaüstü ayaları" yazın. Açılan sayfadan uzak masaüstünü devre dışı bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…