Oyun oynarken başka dosyalar açılıyor

LXYEAN1

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba birkaç gün önce Türkçe yama indirmiştim, oyun oynarken bir anda başka uygulamalar açılıyor dosyalar açılıyor sizce bilgisayar virüs mü kapmıştır? Sürekli olmuyor ortalama 10 dk da bir falan.

Merhaba birkaç gün önce Türkçe yama indirmiştim, oyun oynarken bir anda başka uygulamalar açılıyor dosyalar açılıyor sizce bilgisayar virüs mü kapmıştır? Sürekli olmuyor ortalama 10 dk da bir falan.
Virüs olma ihtimali tabii ki de var, otomatik bir şeyler çalıştırıyor olabilir. Malwarebytes ile taratıp görev yöneticisinden başlangıçtan bilinmeyen programları kapatmayı deneyin.

Virüs olma ihtimali tabii ki de var, otomatik bir şeyler çalıştırıyor olabilir. Malwarebytes ile taratıp görev yöneticisinden başlangıçtan bilinmeyen programları kapatmayı deneyin.
İstem dışı bir eylem. Zararlı yazılım olma ihtimal yüksek. EEK ve KVRT ile tarama yapın.
Hocam Malwarebytes ile tarama yapıyorum. Bu sadece yama indirdiğim oyun oynarken oluyor onun dışında açılmadı daha.

İstem dışı bir eylem. Zararlı yazılım olma ihtimal yüksek. EEK ve KVRT ile tarama yapın.
1662716061109.png

Evet hocam KMS yazıyor, peki bir sorum var bu uygulama her zaman zararlı mı peki?
Çünkü rehberde şöyle mesajlar gördüm:
KMSpico'nun orijinal sürümü zararlı içermiyor. Orijinal sürümü de bayağı önceden sona erdi. Sonradan bunu zararlı yazılım ekleyerek başkaları güncelledi. Öyle öyle yayıldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı