Bilgisayarda Roblox veya Fortnite'a girdiğimde biraz oynadıktan sonra ses takılıyor ve bilgisayar donuyor. Driverları güncelledikten sonra da düzelmedi.
Fortnite performansı çok farklı değil benim bilgisayarımın da.Şahsen 1TB SSD kullanıyorum ama senin sorunun RAM gibi, 4GB RAM ile Fortnite oynamak mucize gibi.Ram yukseltmeni tavsiye ederim tabi bana güvenip de bilgisayarı yenileme ama sorunları araştır.Dedigim gibi Fortnite silmen sisteme nefes aldırır ben sildiğimde diğer oyunlarimin performansı arttı bi bunu dene bence.
Bilgisayarin eski gibi duruyor ben bile GT 730 kullanıyorum.Ama tavsiyem kendine yeni bir sistem dizene kadar grafikleri dusurmen cunku muhtemelen fazla zorluyorsun.Roblox oynarken grafikleri 3 de tutmani tavsiye ederim.Ayrica Fortnite da arka planda zorluyor olabilir 100GB bir oyun ve fazla ağır gelebiliyor.O olmasa da olur diyorsan sil derim.
Bilgisayarin eski gibi duruyor ben bile GT 730 kullanıyorum. Ama tavsiyem kendine yeni bir sistem dizene kadar grafikleri dusurmen cunku muhtemelen fazla zorluyorsun. Roblox oynarken grafikleri 3 de tutmani tavsiye ederim. Ayrica Fortnite da arka planda zorluyor olabilir 100GB bir oyun ve fazla ağır gelebiliyor. O olmasa da olur diyorsan sil derim.
Bilgisayarin eski gibi duruyor ben bile GT 730 kullanıyorum. Ama tavsiyem kendine yeni bir sistem dizene kadar grafikleri dusurmen cunku muhtemelen fazla zorluyorsun. Roblox oynarken grafikleri 3 de tutmani tavsiye ederim. Ayrica Fortnite da arka planda zorluyor olabilir 100GB bir oyun ve fazla ağır gelebiliyor. O olmasa da olur diyorsan sil derim.
Fortnite performansı çok farklı değil benim bilgisayarımın da.Şahsen 1TB SSD kullanıyorum ama senin sorunun RAM gibi, 4GB RAM ile Fortnite oynamak mucize gibi.Ram yukseltmeni tavsiye ederim tabi bana güvenip de bilgisayarı yenileme ama sorunları araştır.Dedigim gibi Fortnite silmen sisteme nefes aldırır ben sildiğimde diğer oyunlarimin performansı arttı bi bunu dene bence.
Fortnite performansı çok farklı değil benim bilgisayarımın da. Şahsen 1TB SSD kullanıyorum ama senin sorunun RAM gibi, 4 GB RAM ile Fortnite oynamak mucize gibi. RAM yukseltmeni tavsiye ederim tabii bana güvenip de bilgisayarı yenileme ama sorunları araştır. Dedigim gibi Fortnite silmen sisteme nefes aldırır ben sildiğimde diğer oyunlarimin performansı arttı bir bunu dene bence.